#Sanjar gozlerinde yokum müzik dinle

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım 05:05

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım

o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmem..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Pera - Biri Vardı 04:16

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da zaten geç kal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Gaga Ft Teoman  Rütbe 02:13

Yaşar Gaga Ft Teoman Rütbe

Basıp gitmek istiyorum buralardan Kendimi doldurup trenlere Bir daha hiç basmadan frenlere Gördüğüm bütün duraklarda inmek Ağrıyıp ağrıyıp dinmek Tarifsiz tarihsiz tanımsız adsız Fil gibi ölmeye yatmak Ağır başlı Sonra ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Ferdi Tayfur - Bu Şehir 04:09

Ferdi Tayfur - Bu Şehir

Beni Bu Sehir Boguyor Bilmem Bana Ne Oluyor Coken Karanligin Icinde Umutlarim Tukeniyor Yokum Sanki Bu Sehirde Sehir Benim Icimde Firtinalar Kopariyor Caresiz Yugerimde Gorurde Yangin Otusu Oluyor Obur Torpusu..

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..