#Sarp bana Öyle bakma müzik dinle

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pırasalı Gözleme Tarifi 10:02

Pırasalı Gözleme Tarifi

Hamuru icin gerekenler 1 kilo un 3 su bardagi ilik su 1 yemek kasigi tuz(silme) 1 yemek kasigi seker(silme) Yarim paket yas maya 750 gr pirasa(tam 4 tane pirasayi kullandim) 250 gr beyaz peynir 1 cay bardagi zeytinyagi ..

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu 16:09

Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu

Dün akşam bir mekanda sahne alan Diva Bülent Ersoy muhabirlerin sorularını yanıtladı. Diva’nın sahnesinde sürpriz bir isim de vardı. Diva Bülent Ersoy dün akşam bir mekanda sahne aldı. İzlemeye gelenler arasında Fatih Ür..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gonca Vuslateri Ve Seda Sayan Arasında Kriz Mi Çıktı 02:03

Gonca Vuslateri Ve Seda Sayan Arasında Kriz Mi Çıktı

Son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Seda Sayan taklidiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftaya damga vuran Yeşim Salkım-Seda Sayan polemiğ..

  • BETA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor 00:34

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor

FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide boy gösteren Hazal Kaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Kaya, karşısında gazetecileri görünce şaşırıp, apar topar aracına yöneldi. Uzun süre..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

 Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 04:45

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Agizda dagilan kiyir kiyir damlacikolatali Kurabiye tarifi Malzemeler 250 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi esmer seker(ama isterseniz sekerin hepsini esmer yada beyazda kullabilirsiniz...

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce