#Sarp bana Öyle bakma müzik dinle

Türkiye Eurovision'a Katılacak Mı? 00:29

Türkiye Eurovision'a Katılacak Mı?

5 yıldır Eurovision'a katılmayan Türkiye'nin bu sene yarışmaya katılacağı iddia edilmişti. Konuya açıklık getiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Şuan öyle bir şey yok. diyerek yalanladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bo..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yüksel   Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk 04:40

Levent Yüksel Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk

Bak yüreğime bak Ateşimi gör içimi hisset Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Gel sokağıma gel Penceremi aç yatağıma gel Hadi hazırım; Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk Ölürüm yoluna ölürüm de yine Boyun eğm..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız! 42:59

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız!

O Besinlerin İçinde Öyle Bir Şey Var Ki...! 02:02 Gıda Terörü Tehlikesi Altındayız! 07:26 Margarin, Kanola, Palm Yağı! Yağlarla Bizi Hasta mı Ediyorlar? 14:17 Beslenme Hangi Hastalıklara Sebebiyet Verecek? 16:12 Bebek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada 04:02

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada

Arada Sırada şarkı sözleri ile Dünya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla, kalma böyle Kim var karşımda? sen değilsin Bittin aslında ben de öyle Duyamadım aşktan ara sıra Birkaç yeni kelime yine de Arada sırada, aklı..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..