#Sarp bana Öyle bakma müzik dinle

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Deniz Seki - Aşk 04:57

Deniz Seki - Aşk

Söz : Deniz Seki Müzik : Deniz Seki Düzenleme : Murat Yeter Unutmak ne zor bir kelime Hele bir de sevdanın yükü üzerindeyse Umutlanamazsın Ya da unutturamazsın Yüreğin fena halde Çırpınır durur kendi derdine Aşk öyle ..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Funda Arar - Armağansın 03:32

Funda Arar - Armağansın

Funda Arar - Armağansın Şarkı Sözleri Tuttuğumda elini Yürekte can sesi var Gördüğümde yüzünü Ah içime sarasım var Ben senin aşkınla yandım Dur gözlerine daldım Bir yarınıma ortak Muradı sende aldım Öyle bir sevmişim gel..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Ruj İnsanı Değiştirir 01:41

Ruj İnsanı Değiştirir

Ruj sürmek her ne kadar basit görünsede aslında zordur. Rengini vermek tonu vermek. Bu videoyu izledikten sonra öyle bir sorununuz kalmayacak. Aklınızdaki soru işaretlerini sileceksiniz. Abone olmayı unutmayın. Çünkü Dah..

  • Kadınca tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge) 06:00

Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge)

Hayalhanem bu yıl kurban bayramını yine ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerle geçirdi. Et girmeyen evlere girip kurban bayramını yaşatmaya çalıştık. Sizlerin gönderdiği bağışları onlara ulaştırdık. girdiğimiz evlerde öyle ..

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gönül Turgut  Aşkı Sende Buldum  03:31

Gönül Turgut Aşkı Sende Buldum

Sen yoksun artık dünyam karanlık Sen yoksun artık kahrolsun ayrılık Şimdi öyle zor sensiz yaşamak Şimdi öyle zor teselli aramak Aşkı sende buldum sevdim unutuldum Ben seninle çok mesuttum Yaşamak bir ölüm sen olm..

Gamer Nedir 03:28

Gamer Nedir

Gamer'in tam karşılığı oyuncu aslında. Ama öyle bildiğin sokak oyunları değil burada bahsedilen. Gamer, bilgisayar oyunları oyuncusudur. Gamer olmanın da seviyeleri vardır bu arada. Öyle bir oyuna başladım, ben tam bir g..

Karın Soğuk Olduğunu Anlayan Kedinin Tipi 00:19

Karın Soğuk Olduğunu Anlayan Kedinin Tipi

Öyle bilmeden atlarsan öyle hevesin kursağında kalır işte ...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce