#Sarı mısır

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi 05:09

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi

Kedi Dili Ekler Malzemeleri: 1 paket kedi dili (24 adet) Kreması için: 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı şeker 1 adet yumurta 100gram labne peyniri 1 paket vanilya Şerbeti için: 1 su bardağı şeker 1 ..

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi 02:13

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi

Malzemeler: Tavanızın büyüklüğüne göre ayıklanmış hamsi mısır unu, tuz fırın kağıdı sıvıyağ (zeytinyağı kullandım)..

Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi 02:59

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 adet bayat ekmek 1 adet domates 1 adet yeşil biber 1 yumurta 1 kase Mozarella topları veya rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir 2-3 yemek kaşığı taze, dondurulmuş veya konserve mısır tanesi (arzu..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Filistinli Yaralıların Tedavisi İçin AFAD DSÖ İle Prensip Anlaşması Yaptı 01:26

Filistinli Yaralıların Tedavisi İçin AFAD DSÖ İle Prensip Anlaşması Ya

Başbakan Yardımcısı Akdağ, İsrail ve Mısır tarafından Gazzeli yaralıların Türkiye'ye taşınmasıyla ilgili imkan verilmedi. Ancak DSÖ ile prensip anlaşması yaptık, AFAD'dan 1 milyon 200 bin dolarlık destekte bulunuyoruz ..

Portakallı Bisküvi Pastası 03:26

Portakallı Bisküvi Pastası

MALZEMELER 1 Kilo Portakal 1 Paket Petit beurre bisküvi 2 Yemek kaşığı Buğday nişastası 2 Yemek kaşığı Mısır Nişastası 3 Yemek kaşığı Şeker 1.5 Su bardağı Portakal suyu 2.5 u bardağı Su..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır 01:53

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı süt 2 yemek kaşığı mısır nişastası 80gr bitter çikolata 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Yarım su bardağı şeker 1 adet yumurta..

Pratik Pizza Tarifi 02:46

Pratik Pizza Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş, 200 gr kaşar peyniri, Küçük bir kangal sucuğun yarısı, 2 adet kırmızı biber, 1 su bardağı haşlanmış mısır 4 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı kekik...

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Sınıfta Kimya Deneyi Faciayla Bitti 00:28

Sınıfta Kimya Deneyi Faciayla Bitti

Mısır'da kimya deneyi kötü bitti. Bir sınıfta yapılan deney sırasında öğretmenin yaptığı karışım bir anda patladı. Olayda öğretmen yaralanırken, öğrencilerse büyük panik yaşadı...

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

5 Dakikada Kozalak Kurabiye Yapımı 05:00

5 Dakikada Kozalak Kurabiye Yapımı

Kolazak kurabiye 1 paket sıvı krema 200 ml 80 gr çikolata ( sütlü veya bitter ) 2 adet baton kakaolu veya karışık kek evde kalan kekinizde kullanabilirsiniz Kakaolu Mısır gevreği 1su bardağı ince öğütülmüş Fındık..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

5 Dakikada Pizza Nasıl Yapılır (Hamur Yoğurmadan ) 05:01

5 Dakikada Pizza Nasıl Yapılır (Hamur Yoğurmadan )

5 dakikada bazlama pizza nasıl yapılır 1 adet bazlama Ketçap Mısır Kapyabiber Yeşilbiber Sucuk Kaşar peynir..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi 05:54

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi

VİŞNELİ İRMİK TATLISI Malzemeler; Vişneli pelte İçin; 1 su bardağı + 1 çay bardağı vişne suyu toplam 300 ml 2 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı toz şeker Karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişiriyoru..