#Satranç bill gatesi 10 saniyede mat etmek

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Davaro  Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana 04:38

Davaro Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminin en komik sahnelerinden biridir. Memo eşkiyalıktan kazandığı parayı Sülo'nun tehditleri karşısında paylaşmak zorund..

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı 12:41

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın bu aralar elemeye çıktığı için daha dikkatli olmasını ve tarzını değiştirmesini önerince Deniz, Simay'a ..

  • ANKA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket! 12:07

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde iki Azeri yarışmacı Deniz Serkanova ve Nergiz Nesrullayeva Azerice konuştu. Deniz Serkanova daha sonra Öykü Serter ve Serenay Sarıkaya'dan i..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Dünyanın En İlginç Videosu! 11:21

Dünyanın En İlginç Videosu!

İyi His Etmek İçin İzle :)..

İsmail Şahin - Kadın olmak bir sanattır 05:32

İsmail Şahin - Kadın olmak bir sanattır

Tüm imtahanlardan tüm müslümanları huzurlu geçirmesini nasip etsin İNŞALLAH yüce ALLAHIM CELLE CELLALÜ. AMİN.. Yoktan var etmek sadece Allah'a mahsustur. En iyi en güzel sanatkar Allah'dır. Allah'ın yarattığı herşey san..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin! 03:47

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin!

Vatanım Sensin 21. Bölüm'de; Eşref Paşa'nın ölümü aynı yolda yürüdüğü Cevdet'i derin bir acıya boğar. Kaleme aldığı şiir ile duygularını açıklayan Cevdet, kimliğini gizleyerek hareket etmek zorunda kalır...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye 04:14

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye

Lindsay Lohan: Erdoğan mültecilere yardım etmek için 25 milyar dolar harcamış; Trump ise insanları dışarıda tutmak için 25 milyar dolar harcayacak...

Barcelona'dan Ağlatan Galibiyet 06:13

Barcelona'dan Ağlatan Galibiyet

3. Lig'de mücadelen Barcelona B Takımı güçsüz rakibi Eldense'yi 12-0 yendi. Maçın bitiş düğüyle birlikte ağlayan bir futbolcuyu teselli etmek de Barcelonalı oyuncuya düştü...

Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç 08:52

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı

Sosyal Medya'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım ş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle 13:45

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle

Tayfa mahallede top oynarken, Kamil'in şutu Rüstem Ağabeylerinin ekmek teknesine çarpar. Hep birlikte köfte arabasını tamir etmek isterler ve maceraya başlar...

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle 02:14

Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle

Açıklama: İzmir'in işgalini prostesto etmek için düzenlenen Sultanahmet Mitingi ve Halide Edip Adıvar'ın miting konuşması...

Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle 02:14

Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle

İzmir'in işgalini protesto etmek için düzenlenen Sultanahmet Mitingi'nden görüntüler..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Aşk-ı Memnu 6.Bölüm 41:06

Aşk-ı Memnu 6.Bölüm

Firdevs Hanım, dönemin zenginlerinden Adnan Bey ile evlenmek istemektedir. Ama Adnan Bey Bihter’i ister. Firdevs Hanım bu evliliğe başta karşı çıkar ancak daha sonra kabul etmek zorunda kalır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 4.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar 00:51

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar

Hasta olduğumuzda, halsiz olduğumuzda annelerimiz daima limon ye derdi. Belki kimilerimiz hala canı çektiğidne limonu tuzlayarak yiyordur. Hatta hatırlarsanız Kemal Sunal Abimizde memleketin azılı suçlularını alt etmek i..

Suriyeli 13 Yaşındaki Futbolcu, 14 Yaş Altı Milli Takıma Seçildi 01:30

Suriyeli 13 Yaşındaki Futbolcu, 14 Yaş Altı Milli Takıma Seçildi

Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, 14 Yaş Altı Türk Milli Takımı'na seçildi...

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..