#Satranç bill gatesi 10 saniyede mat etmek

Quake Champions  Visor Champion Trailer 00:59

Quake Champions Visor Champion Trailer

Visor made his debut in Quake 3 Arena, and now he’s back for more bloodshed in Quake Champions. This ruthless, unfeeling killer lives for the fight, and he’s damn good at it. With his Piercing Sight active ability, Visor..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

İstanbullu Gelin 21. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

İstanbullu Gelin 21. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 00:43

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, bir adam silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek istedi. Ancak o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

İstanbullu Gelin 22. Bölüm Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 22. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Berna Arkadaşlarına Veda Etti Senden Sonra Bize Nazar Değdi 71. Bölüm Survivor 2018 04:11

Berna Arkadaşlarına Veda Etti Senden Sonra Bize Nazar Değdi 71. Bölüm

Sakatlandığı için Survivor 2018'e veda etmek zorunda kalan Berna Canbeldek, adaya gelerek arkadaşlarına veda etti.....

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi 00:43

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek isteyen adam, o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki kadın polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde gerçekl..

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil ) 02:27

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi evde yalnızken yaptığınız eylemlerden birisidir? A) Kendini podyumda zannedip koridorda cat walk yapmak. B) Süslenip püslenip ayna karşısında dans etmek. C) Çığırtarak şarkı söylemek. D) Gözlerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, ..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

İstanbullu Gelin 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 22. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu 00:19

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu

İşgalci İsrail Filistinlilere karşı zulmünü artırarak devam ettiriyor. Protestocu Filistinlilere ateş açan işgalci güçler ayağından vurulan bir Filistinliyi tedavi etmek için giden sağlık görevlisini de vurdu. O anlar ka..

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı 00:26

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı

Arkadaşı zor durumdayken yardım etmek yerine videoya çekip kahkahayı basan zalımın kamerasına yansıyan sarhoşu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Dying Light  The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4 00:57

Dying Light The Outstanding Super Crane Trailer Community Event PS4

The Outstanding Super-Crane is go! Over Halloween, from now until 1 November, use your enhanced Grappling Hook to teach those zombies a thing or two about gravity in The Outstanding Super-Crane community bounty. During t..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 23. Bölüm Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 23. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle 1:33:48

Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 2 - Kıyamet izle Umbrella Şirketi’ nin yol açtığı virüs felaketi Umbrella’ nın gizli sığınaklarından Raccoon City’ yeyayılmıştı. İkinci filmde alan genişliyor ve tüm şehir virüslü insanlarla doluyor. Kahra..

  • Tv Series tarafından
  • 12.718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilisinin Dilini Isırıp Bırakmayan Kadın 00:38

Sevgilisinin Dilini Isırıp Bırakmayan Kadın

Çin'de gerçekleşen olayda, sevgilisi tarafından terk edilen kadın veda öpücüğü istedi. Veda öpücüğünü alan kadın daha sonra sevgilisinin dilini ısırarak bırakmak istemedi. Isırdığı dili bırakmayan kadına daha sonra ise p..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayınvalide vs. Gelin ( Miray Akovalıgil ) 06:07

Kayınvalide vs. Gelin ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi kayınvalideniz kocanızı şımartırken yapmak istediğiniz eylemlerdendir? A) Coolluğumdan taviz vermemek için mekanı terk etmek. B) İkisini donana kadar deep freze'e koymak. C) Utanmıyomusun koca k..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gönüllüler Takımı Konforlu Adayı Bırakmak İstemiyor 85. Bölüm Survivor 2018 02:18

Gönüllüler Takımı Konforlu Adayı Bırakmak İstemiyor 85. Bölüm Survivor

Ada oyununa çıkacak olan Gönüllüler'de tek hedef galibiyet. Konforlu adada yaşayan Gönüllüler, oyunu alarak konforlu adada kalmaya devam etmek istiyor.....

  • BETA tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavga Eden Öğrencilerini Dayak Atarak Terbiye Etmeye Çalışan Öğretmen 00:32

Kavga Eden Öğrencilerini Dayak Atarak Terbiye Etmeye Çalışan Öğretmen

Kocaeli'nde bir lisede kaydedilen görüntülerde, öğrencilerin kavga etmesine kızan öğretmen disipline etmek için çocuklara dayak attı. Ağzınızı burnunuzu dağıtırım diyerek öğrencilere şiddet uygulayan öğretmenin o anları...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle 1:34:05

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu – Resident Evil 3 : Extinction filminin konusunda Carlos Olivera ile L.J yaşamın olduğu bölgede güvenlik yok olunca yaşama tutunmuş bir kaç kişiyide toplarlar. Claire, K-Mart ve Betty ‘ni..

  • Tv Series tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce