#Satranç bill gatesi 10 saniyede mat etmek

Çalışkan Ufaklığın Demir Kapı ile İmtihanı 00:41

Çalışkan Ufaklığın Demir Kapı ile İmtihanı

Çalışkan ufaklık ailesine yardım etmek istemiş ancak önce önündeki demir kağıyı aşması gerekiyorsun. Ufaklık biraz zorlansa da sonunda başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Tencere Yemeği Mundar Eden Adam 00:28

Bir Tencere Yemeği Mundar Eden Adam

Saatlere özenip yaptığı yemeği arkadaşlarına servis etmek isteyen adam bir anlık beceriksizliğinin kurbanı olmuş. Adam bir tencere yemeği harcamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yardım edelim derken yem oluyorlardı! 01:30

Yardım edelim derken yem oluyorlardı!

RİZE'DE BİR GRUP ARKADAŞ ORMANDA YÜRÜYÜŞE ÇIKTI, AYAĞI TELE DOLANAN AYIYI GÖRÜP YARDIM ETMEK İSTEDİLER, AMA HİÇ BEKLEMEDİKLERİ BİR ŞEY OLDU, DEV BOZ AYI TELDEN KURTULDU; BU SEFER DE ONLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ....

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

Kargocunun Ekmeği ile Oynayan Köpek 01:09

Kargocunun Ekmeği ile Oynayan Köpek

Kargocu kargoyu bir eve teslim etmek üzereyken bir köpek kargoyu gelip almış. Köpek kargo ile oynarken kutuyu parçalamış. Kargocu köpek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 01:26

Taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Mahalleli linç etmek istedi...

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

İstanbullu Gelin 34. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 34. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öldürüldü 02:16

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öl

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında tutulan kara akbaba türüne ait 4'ü dişi 7 akbaba, Afyonkarahisar'da ölü bulundu. Kuşların, yırtıcıları telef etmek için çevreye bırakıldığı düşünülen zehirl..

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

Kaydırak Testi Yapan Adamın Dramı 00:23

Kaydırak Testi Yapan Adamın Dramı

Çocukları için evin arka bahçesine oyun parkı yapan adamlardan biri kaydırağı test etmek istemiş. Kaydıraktan kayan adam kaydırağa sıkışmış ve kaydırağı kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu 03:15

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu

Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin’de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu...

60 bin liralık çek buldu 01:24

60 bin liralık çek buldu

60 BİN LİRALIK ÇEK BULDU, SAHİBİNİ BULUP TESLİM ETMEK İSTEDİ AMA İŞİ KOLAY DEĞİLDİ... MEBLAĞ YÜKSEK OLUNCA, O ÇEK BENİM DİYEN DE ÇOK OLDU... ÇEKİN GERÇEK SAHİBİYSE SOSYAL MEDYA YARDIMIYLA BULUNDU.....

Lüks Cip Sürücüsünün Park Etme ile İmtihanı 01:03

Lüks Cip Sürücüsünün Park Etme ile İmtihanı

Londra'da lüks cipini park etmek isteyen sürücünün aracını bir türlü park edemeyip diğer araçlara vurması bu görüntüleri oraya çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı 10:48

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı

Ünlü şarkıcı, yeni albümünün ilk klibini “Sen Elimden Tut” şarkısı için çekti. Point Hotel’in helikopter pistinde çekilen klipte Ferhat Göçer okçu oldu, ok attı. Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Trafik Konisinden Egzoz Yapmak 00:17

Trafik Konisinden Egzoz Yapmak

Modifiye bir tarzdır dediklerinde bu kadarını bizde düşünmemiştik. Araba sahibi genç egzozunu modifiye etmek için trafik konisi kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Yakıt Alan Dalgın Sürücü Benzinliği Yakacaktı 02:26

Yakıt Alan Dalgın Sürücü Benzinliği Yakacaktı

Benzinliğe yakıt almak için uğrayan sürücü pompacının hortumu çıkarmasını beklemeden devam etmek istemiş. Sürücünün bu hareketi pahalıya patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı 00:52

İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..