#Satın aldıgı

11. No.1  Geri Gel 02:53

11. No.1 Geri Gel

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı Anlattı 03:45

Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı A

Marmaris saldırısı'na Katılan Astsubay Selman Çankaya, Korkunç Planı Anlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele düzenlenen saldırıya katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan MAK Timi'nde görevli iki astsubay..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı 01:46

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde bulunduğu akşam ve sonrasında çekilen 34 fotoğrafın yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa KAwa'nın maceralarının yer aldığı çizgi filmi izliyoruz. Bu bölümde ayıcık dişi ayı ile bir buluşma ayarlar. Bu buluşma deneiyle evi düzenler ve mıuhteşem bir kek hazırlar. Ancak, kekteki çileği y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Videosu 03:24

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Vi

Başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in yer aldığı Passengers (Uzay Yolcuları) filminden yeni bir klip yayınlandı. Sony Pictures’ın yayınladığı klipte, Jennifer Lawrence’in, yerçekimi nedeniyle sorun yaşadığı bir ..

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci 00:20

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci

Rusya'da gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki erkek öğrenci Artem kendisine su ile şaka yapan sınıf arkadaşı Maria'yı tekme tokat dövdü. Aniden gelişen olayda aldığı darbelerle yerden kalkamayan kız ve onu döven sınıf arkada..

  • Cowboy tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat 00:51

Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat

Beşiktaş, bugün Benfica ile yapacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında taraftarlarının desteğiyle 1 dakikalık sessiz tezahürat yaparak bir ilki gerçekleştirecek. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte işaret diliyle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi 01:19

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın ayn..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Filmlerde Kıyamet Sonrası Dünya Neye Benziyor? 04:20

Filmlerde Kıyamet Sonrası Dünya Neye Benziyor?

Bora Barroso, kıyamet sonrası dünyanın filmlerde nasıl gösterildiğini Mad Max: Fury Road, The Road, I Am Legend gibi filmlerden aldığı görüntülerle düzenlediği videosunda bizlere gösterdi...

  • Cowboy tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beckham’den çarpıcı mesaj 01:03

Beckham’den çarpıcı mesaj

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), çocuk istismarının bıraktığı kalıcı yaralara dikkat çekmek için İyi Niyet Elçisi David Beckham'in rol aldığı bir kısa film yayınladı...

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..