#Satın aldıgı

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 14. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Kadın 14. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir 01:25

Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir

Skolyoz en sık kişinin beden imajındaki bozulmayla beraber psikolojik sorunlar doğurabilir. İleri seviyedeki skolyozlar yer aldığı bölgeye göre birtakım organ basılarına neden olabilir. Skolyoz göğüse bası yaparsa akciğe..

  • NABIZ tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır 03:01

Un Kurabiyesi Tarifi Nasıl Yapılır

250 gr margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 4,5 su bardağı un (aldığı kadar)..

Köy Pastası Tarifi 03:11

Köy Pastası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta Aldığı kadar un 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon suyu..

Kakaolu Şık Kek Tarifi 03:31

Kakaolu Şık Kek Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 buçuk su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı kakao Çekilmiş fındık içi 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Magazin Haber Turu; Aras Bulut İynemli, Rüzgar Erkoçlar, İlyas Salman, Hadise 13:16

Magazin Haber Turu; Aras Bulut İynemli, Rüzgar Erkoçlar, İlyas Salman,

Magazin D programında; magazin gündemine dair en güncel haberlerin yer aldığı magazin haber turu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hızlı Şekilde ..

  • BETA tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizliği İle Örnek Alınması Gereken Seyyar Satıcı 00:53

Temizliği İle Örnek Alınması Gereken Seyyar Satıcı

Brezilya'da yol üzerinde yiyecek satan adamın yemek pişirmek için suyu aldığı yer amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motor Sürücüsüne Kapak Olan Anlar 00:21

Motor Sürücüsüne Kapak Olan Anlar

Çin’de geri manevra yaptığı sırada damperinin kapağı açılan kamyon, feci bir kazaya yol açtı. Açılan demir kapak, karşı yönden gelen motosikletliye çarptı ve sürücü aldığı darbeyle kendinden geçip yere düştü..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Kadın 15. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Kadın 15. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye 02:57

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye

Malzemeler HAMURU İÇİN : 125 gr tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 yumurta Aldığı kadar un İÇ HARCI İÇİN : 6-7 adet havuç..

Beste Köse'den Kıymalı Dolma Ve Beyaz Show Açıklaması 04:35

Beste Köse'den Kıymalı Dolma Ve Beyaz Show Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde çektiği Kıymalı Dolma videosuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken Beste Köse isimli sosyal medya fenomeni, videonun aldığı olumsuz tepkiler üzerine açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Kadın 15. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti 02:04

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta sahasında Liverpool'un 14 maçlık serisine son veren Swansea City, 25. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Arsenal'i de 3-1 mağlup etti. Teknk direktörlüğe Carlos Carvalhal'in gelmesiyle çıkışa ge..

  • OFSAYT tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:11

Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı (oda sıcaklığında(margarinde olabilir) 1 çay bardağı dolusu toz şeker 2 yumurta 4 yemek kaşığı nişasta unu 1 tane vanilya esansı (sıvı olan, olmayan normal vanilya da kullanabilir) 1 paket kaba..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi 02:55

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 gr tereyağı( oda sıcaklığında) 1 adet yumurta 1 çay bardağı pudraşekeri 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 2 paket vanilya Aldığı kadar un Portakal dolg..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:11

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Yorklu güçlü ve kararlı özel dedektif Jessica Jones geri döndü. Üstelik bu kez üzerinde çalıştığı dosya hiç olmadığı kadar kişisel. Sayısız soru ve yalandan aldığı güçle, Jessica Jones gerçeği açığa çıkarmak için ger..

Kadın 16. Bölüm 1. Fragmanı 00:52

Kadın 16. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Otobüs Şoförüne Kamçı İle Saldıran Servis Şoförü 00:21

Otobüs Şoförüne Kamçı İle Saldıran Servis Şoförü

İzmir'de, Eshot şoförü ile bir servis şoförü arasında çıkan yol verme kavgasında servis şoförünün aracından aldığı kamçı ile otobüs şoförüne saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nişan Kurabiyesi Tarifi 01:24

Nişan Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 1 paket margarin 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta akı 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 4 su bardağı kadar yetiyor) Süslemek için; 1 paket bitter çikolata Toz An..

Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..