#Saudade gel keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Hakan Altun & Mehmet Erdem - Dönence 03:21

Hakan Altun & Mehmet Erdem - Dönence

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE “BARIŞ MANÇO”… 2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkı..

Mehmet Erdem & Hüsnü Şenlendirici & Murat Dalkılıç & Ufuk Yıldırım - Hakim Bey 04:03

Mehmet Erdem & Hüsnü Şenlendirici & Murat Dalkılıç & Ufuk Yıldırım - H

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE “BARIŞ MANÇO”… 2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkı..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:02

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Düşlerde sevdim seni,söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini,söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

  • Candy tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Yudum - Anasına Kızına 03:50

Yudum - Anasına Kızına

Gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom Yandım anam yanasın anam öldüm anam Sen benden geçtin ama ben senden geçemiyom Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Oyna sevdiğim oyna bu dünya kalmaz ..

MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Serdar Ortaç - Karabiberim 03:46

Serdar Ortaç - Karabiberim

Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine v..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Barış Manço - Burası Muştur 05:11

Barış Manço - Burası Muştur

Barış Manço - Burası Muştur Dinle..

Barış Manço - Affet Beni 03:53

Barış Manço - Affet Beni

Beni Bırakıp Gittiğinden Beri Affet Beni Dİnle..

Müzeyyen Senar - Neyleyim Köşkü 04:21

Müzeyyen Senar - Neyleyim Köşkü

Müzeyyen Senar - Neyleyim Köşkü Dinle..

Müzeyyen Senar - Ben Küskünüm Feleğe 04:19

Müzeyyen Senar - Ben Küskünüm Feleğe

Müzeyyen Senar - Ben Küskünüm Feleğe Dinle..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Müzeyyen Senar -  Pencereden Kuş Uçtu 02:40

Müzeyyen Senar - Pencereden Kuş Uçtu

Müzeyyen Senar - Pencereden Kuş Uçtu Dinle..

Müzeyyen Senar - Mehtaplı Gecelerde 03:00

Müzeyyen Senar - Mehtaplı Gecelerde

Müzeyyen Senar - Mehtaplı Gecelerde Dinle..

Müzeyyen Senar - Vardar Ovası 03:00

Müzeyyen Senar - Vardar Ovası

Müzeyyen Senar - Vardar Ovası Dinle..

Müzeyyen Senar - Elveda Meyhaneci 03:39

Müzeyyen Senar - Elveda Meyhaneci

Müzeyyen Senar - Elveda Meyhaneci Dinle..

Müzeyyen Senar - Karadır Kaşların 03:21

Müzeyyen Senar - Karadır Kaşların

Müzeyyen Senar - Karadır Kaşların Dinle..