#Saudade gel keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Askerin Top ile İmtihanı 01:12

Kadın Askerin Top ile İmtihanı

Askeri tören sırasında patlatılması gereken topun başına kadın asker geçmiş. Kadın asker topun pimini çekmek için defalarca uğraşsa da başarılı olamamış ve yardımına komutanı yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın 00:09

Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın

Metro istasyonuna giriş için kart basıp turnikeden geçmesi gereken kadın, kart basmak yerine tekmeyi basıp geçmeyi tercih etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı! 02:01

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı!

KARANTİNADA OLMASI GEREKEN BİR AŞÇI, EĞLENCE MEKANININ MUTFAĞINDA YAKALANDI... ONA DA, MÜŞTERİLERE DE CEZA KESİLDİ.....

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi 07:28

Muhallebili Vişne Soslu Kemalpaşa Tatlısının Tarifi

malzemeler 1 paket Kemalpaşa 2 su bardağı şeker 3 su bardağı su ince bir dilim limon muhallebisi için gerekenler 5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı hindistancevizi yarım su..

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç 00:58

Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç

Bir çoban corona virüs nedeniyle zor günler geçirdiğimiz günleri ve uyulması gereken kuralları koyunlara anlatmış. Koyunlara seslenişten sonra ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Käsekuchen Tarifi 07:10

Käsekuchen Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 200 gr. Un(bir bucuk su bardagi) 80 gr.Seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 80 gr. Yumusak tereyag(2 yemek kasigi) 1 tane yumurta 1 cay kasigi kabartmatozu 1 tane vanilya Bir cimdik tuz 1 tan..

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Karantina ihlali yapan genç AVM girişinde yakalandı 02:21

Karantina ihlali yapan genç AVM girişinde yakalandı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinada olması gereken genç AVM girişinde yakalandı...

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyledi 01:38

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyl

◥ Karabük'te, karantinada olması gereken Sudenur A. (18), arkadaşıyla bindikleri taksinin ücretine itiraz edip ödemeyince sürücü durumu polise bildirdi. Sudenur A. polislere, Koronayım yaklaşmayın derken, ambulansla ev..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Ağlayan Kek Tarifi 06:51

Ağlayan Kek Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker Yarim cay bardagi süt 2 yemek kasigi siviyag 1 cay bardagi kakao 1 bucuk su bardagi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Keki pisirdikten sonra islatma..

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor 06:17

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor

Prof. Dr. Murat Baş, şekerin doğru tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baş, şekerin korkulması değil, kontrol edilmesi gereken bir gıda olduğunu belirterek, “Şekerden kaçmamız gerekmiyor, şekeri yönetmemiz g..

Kral Şakir Kırılmak Bilmeyen Döngü Yeni Bölüm 11:42

Kral Şakir Kırılmak Bilmeyen Döngü Yeni Bölüm

Necati’nin bilet sorunu, Remzi’nin Şakir’ i beklemesi ve Canan’ın yetiştirmesi gereken dengeleyici en sonuncusu Şakir’in çılgınlığını izleyip görünüz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yüzsüz Kadın Hırsızlar 00:41

Yüzsüz Kadın Hırsızlar

Bir marketten ürün çalarken yakalanan kadınlar tüm uyarılara rağmen durmaları gereken yerde yüzsüzlüğü daha da ele alıp marketi yağmalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce