#Savaş gövtepe kula kulluk yakışır mı muhabbet türküleri 1 müzik dinle

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

İşte Yerli ve Milli Kuş 05:17

İşte Yerli ve Milli Kuş

Marmaris'teki muhabbet kuşunun konuşmaları dikkat çekti. Marmaris’te bir muhabbet kuşu “Recep Tayyip başkan” diye konuşuyor. “Bulut” adındaki muhabbet kuşu, sayı sayabiliyor, besmele çekiyor ve futbol takımlarını söylüyo..

  • Cowboy tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı 00:14

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı

Konya'da bir kişi sigara içtiği sırada masa üzerinde bulunan küllük içerisindeki barut alev aldı. Panikle yerinden fırlayan kişi kendisini güçlükle dışarı attı. Küllük içine şaka amaçlı mı barut bırakılmış bilinmez ama, ..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakı..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Sertab Erener - Olsun 04:46

Sertab Erener - Olsun

Söz: Can Bonomo Müzik: Emre Kula Düzenleme: Emre Kula..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir 04:52

Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir

Tülin Sargun, Derin'e Savaş'ı elde edebilmesi için taktik veriyor! Sargun Ailesi, Savaş ile Sevinç'in ilişkisine en başından beri karşıydılar. Sevinç'in yerine Savaş'ın yakın arkadaşı Derin'le birlikte olmasını isteyen a..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic)  Mardin Türküsü 04:45

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic) Mardin Türküsü

Bedri Ayseli - Hinney - Mardin Türküleri - Türkce Arapca Süryanice Mardelli Aramiler Tur Abdin - Turabdin - Mardin - Midyat - Aram Nahrain - Diyarbakir - Urfa (Urhoy)- Mesopotamia - Lebanon - Iraq - Turkey - Syria - Kam..

  • PengoTV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir 33:17

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir...izleyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum 03:41

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum

Özür Diliyorum şarkı sözleri ile İşte geldim kapına Özür diliyorum Kalbini kırdım hatalıyım Farkındayım biliyorum Affetmek sana yakışır Büyüklük sende kalsın Özürümü kabul et Aşk Yeniden Başlasın Kaybolurum sensiz Ya..

Lila - Kalp (Akustik) 03:00

Lila - Kalp (Akustik)

Kalp (Akustik) şarkı sözleri ile Bi günün bi gününü tutmaz Kararsız kalışlar İçin içine sığmaz ama Hep ürkek bakışlar Zamansız bir rüya çıksın Karşıma gelsin söyle Kucaklayıp havaya atsın İçime bi su serpsin şöyle Ka..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı 01:33

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı

Azak Denizi'nde Rus savaş gemileri ile Ukrayna savaş gemileri karşı karşıya geldi.Rusya'ya ait savaş gemileri Ukrayna savaş gemilerine müdahalede bulunurken, bir Ukrayna gemisi hasar gördü. Kaynak:Rusya 24..