#Savaş uçağını

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mini Tanklarla Paintball Oynayan Gençler 00:53

Mini Tanklarla Paintball Oynayan Gençler

Paintball da savaş ortamı yaratmaya çalışan bir kişi ortama mini tanklar koyarak savaş ortamı hazırladı..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

League Of War VR Arena  Launch Trailer PS VR 00:46

League Of War VR Arena Launch Trailer PS VR

AVAILABLE NOW ON PS VR! League of War: VR Arena is a head-to-head, hands-on, fast paced tabletop war game. Swiftly deploy your tanks, infantry, and choppers onto the battlefield to destroy your enemy's base before they d..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 16. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, Savaş'a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı alıyor! Meryem, Savaş'ı son kez mi görüyor?..

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş'tan Meryem'e ilk öpücük geliyor! Meryem ve Savaş ilişkisi, artık bir anlam kazanacak mı?..

Meryem 18. Bölüm Fragmanı 00:49

Meryem 18. Bölüm Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi? Oktay, Savaş'a silah doğrulturak artık ondan kurtulmak ister. Meryem, Oktay'ın bunu yapmasına izin vermez. Oktay'ın çekt..

Trenches of Europe Tanıtım Videosu 01:10

Trenches of Europe Tanıtım Videosu

Amerikan asker ve saldırı Alman siperleri bir komutan ol! Amaç savaş geçmeye ve düşman kampa girmektir. Aksi takdirde dikkatli birim işe alma ve stratejik ilerleme zamanlamasını gerektirecektir. Birimler işe ve kontrollü..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Dünyada Ordusu En Güçlü 10 Ülke  Türkiye Kaçıncı Sırada 03:02

Dünyada Ordusu En Güçlü 10 Ülke Türkiye Kaçıncı Sırada

Bu videoda dünyanın en güçlü ordularını derledik. Bu sıralamayı yaparken sahip olunan asker ve askeri personel sayısı, savaş uçakları, savaş gemileri, lojistik kapasite gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor...

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

John Carter : İki Dünya Arasında Film İzle 2:12:01

John Carter : İki Dünya Arasında Film İzle

Savaş yorgunu OLAN eski askeri bir kaptan John Carter (Taylor Kitsch) belirtilmemiş bir şekilde kendisini Mars’ta bulmaktadır. İki farklı ırkın yaşamakta olduğu bu gezegende kendini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel v..

  • Tv Series tarafından
  • 28.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Hünel'in Düğününde Hangi Hamile Ünlü Fenalaştı 10:49

Aslı Hünel'in Düğününde Hangi Hamile Ünlü Fenalaştı

Aslı Hünel Ve Savaş Yurtsever Dün Gece Karı Koca Oldu. Düğünden unutulmayacak Kareler...

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Meryem 12. Bölüm Fragmanı 00:47

Meryem 12. Bölüm Fragmanı

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında! Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? GENEL HİKAYE Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabil..

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı 04:25

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz 2018 günü, elebaşılığını Savaş S’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. İzmir’de düzenlenen başka bir operasyon kapsamında cezaevinde ..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..