#Savaştan sonra official trailer

İyi Kabak Tatlısı Tarifi 03:57

İyi Kabak Tatlısı Tarifi

Kabak Tatlısı İçin Malzemeler: 1 kilo balkabağı 2 su bardağı tozşeker 3-4 yemek kaşığı su Üzerine 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz veya fındık Balkabağı Tatlısı Yapılışı: Kabağın kabukları patates soyma aleti ile veya ta..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle 1:44:10

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirine nispet yapan iki aşığın hikâyesi konu edilir. Çocukluk arkadaşı olan Hasan ve Nazlı yıllar sonra karşılaşırlar. O gün iki gencin arasında bir aşk başlar. Ertesi gün Hasan, gidip Nazlı’ya evle..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli 06:14

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli

EOS, Flormar, Pot O'Miracle ve Nivea'nın lip balmlarını kullandım. Kimi kutuda krem kimi vazelin kıvamında, kimiyse klasik tüpte. Kutu olanları temizlemesi imkansız olduğundan kulak çubuğu ile kullandım. Eğer siz bu vide..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..