#Savaştan sonra official trailer

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MONSTA X 몬스타엑스 'Love Killa' MV 03:19

MONSTA X 몬스타엑스 'Love Killa' MV

▶More informationnMONSTA X Official Fan cafe : http://cafe.daum.net/monsta-xnMONSTA X Official Twitter : http://www.twitter.com/OfficialMonstaXnMONSTA X Official Facebook : http://www.facebook.com/OfficialMonstaXnMONSTA ..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 05:46

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K

Makale adlı şarkısı Hayalperest'in teklisi özel klip yayında...! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bild..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Gotham 3. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı 01:00

Gotham 3. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı

Gotham 3x21 Destiny Calling & 3x22 Heavydirtysoul Trailer/Preview (Season Finale) Gotham Season 3 Episode 21 & 22 Trailer Gotham Season 3 Season Finale Trailer Gotham S03E21 & S03E22 Trailer (Season Finale)..

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 01:34

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Şubat Cuma Günü CBS'de MacGyver 2x15 Trailer/Preview Murdoc + Handcuffs MacGyver Season 2 Episode 15 Trailer MacGyver 2x15 Trailer Murdoc + Handcuffs (HD..

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:41

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart'da CBS'de Criminal Minds 13x15 Trailer/Preview Annihilator Criminal Minds Season 13 Episode 15 Trailer Criminal Minds 13x15 Trailer Annihilato..

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 01:35

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Mart Cuma Günü ABC'de Once Upon a Time 7x11 Trailer/Preview Secret Garden Once Upon a Time Season 7 Episode 11 Trailer Once Upon a Time 7x11 Traile..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reverie Fragmanı 02:16

Reverie Fragmanı

NBC'nin Yeni Dizisi Reverie Fragmanı Yayınlandı. Eski bir rehine müzakerecisi, sanal gerçeklik programında kayıp olan insanları kurtarmalıdır. Başrolünde Sarah Shahi ve Dennis Haysbert. Yeni Dizi 30 Mayıs Çarşamba Gü..

12 “o” CLOCK Movie Teaser | RGV | Makrand Deshpande | MM Keeravani | Ram Gopal Varma 01:47

12 “o” CLOCK Movie Teaser | RGV | Makrand Deshpande | MM Keeravani | R

12 “o” CLOCK Movie Teaser on RGV Official Channel. 12 “o” CLOCK, a Company Production is directed by Ram Gopal Varma. Music composed by MM Keeravani. #12oCLOCK Latest 2020 Telugu Horror Movie ft. Makrand Deshpande, Mithu..

Söz | 56.Bölüm 2:18:17

Söz | 56.Bölüm

Yavuz, Dragan’ın Hain Tuzağına Düşüyor! nTim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın (Sarp Akkaya) hain tuzağına düşen Yavuz (Tolga Sarıtaş) işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Onyedi'nin Kenarında Yeni  Film Fragmanı 04:09

Onyedi'nin Kenarında Yeni Film Fragmanı

The Edge of Seventeen - Official Red Band Trailer 2016 High-school life gets even more unbearable for Nadine when her best friend, Krista, starts dating her older brother. Director: Kelly Fremon (as Kelly Fremon Crai..

  • PengoTV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı 00:49

Pixar'ın Yeni Filmi Arabalar 3'den İlk Teaser Yayınlandı

Heyecanlı bir yarış sahnesinden kesitler içeren fragman tanıtımı merakla beklenen filme daha da heyecan katıyor. 16 Haziran 2017'de sinemaya girecek Pixar filmi Cars 3 (Arabalar 3)'den yayınlanan ilk fragmanı izliyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifty Shades Darker - 1.Fragman  (HD) 01:58

Fifty Shades Darker - 1.Fragman (HD)

Fifty Shades Darker - Official Trailer (HD) türkçe altyazılı yabancı filmler izle..

  • Tv Series tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justice League Kahramanları Tanıtım Videosu 03:13

Justice League Kahramanları Tanıtım Videosu

Justice League Kahramanların Tanıtım Videosu İzle..

Krypton Original Fragmanı 01:06

Krypton Original Fragmanı

Krypton Original Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 21 Mart Çarşamba Günü Syfy'de Başlıyor. » Krypton Çarşamba Günleri Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yabancı Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. 9 Mart'a Seyredelim.com'da..