#Savaştan sonra official trailer

Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adalet 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yönetmenliğini Antoine Fuqua Yaptığı Aksiyon Filmi 10 Ağustos 2018'de Sinemalarda...

Manifest Orijinal Fragmanı 03:04

Manifest Orijinal Fragmanı

Manifest NBC'nin Yeni Dizi 1. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. » Manifest Pazartesi Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez..

Rel Tanıtım Fragmanı 02:30

Rel Tanıtım Fragmanı

Rel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Rel Pazar Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Lil Rel Howery, Sinbad..

The Passage Tanıtım Fragmanı 03:35

The Passage Tanıtım Fragmanı

The Passage Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Mark-Paul Gosselaar, Emmanuelle Chriqui..

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı 02:37

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı

Proven Innocent Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Rachelle Lefevre, Russell Hornsby, Riley Smith..

The Rookie Fragmanı 02:38

The Rookie Fragmanı

The Rookie 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Rookie Salı Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Nathan Fillion, Melissa O’Neil, Mercedes Mason..

Whiskey Cavalier Fragman 03:12

Whiskey Cavalier Fragman

Whiskey Cavalier 1. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Scott Foley, Lauren Cohan, Ana Ortiz..

The Fix Tanıtım Fragmanı 02:48

The Fix Tanıtım Fragmanı

The Fix Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Robin Tunney..

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı 02:20

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Demian Bichir, Roselyn Sanchez..

Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Hakan Muhafız Orijinal Fragman 01:45

Hakan Muhafız Orijinal Fragman

Bir şehir, bir kahraman. Ölümsüz bir düşman ve onlarca sadık olan. Hakan: Muhafız 14 Aralık'ta sadece Netflix'te...

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

ABD,  Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı 02:43

ABD, Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı

ABD ile bir zamanlar yeminli düşmanı Taliban arasındaki barış anlaşması, ABD'nin tüm birliklerini Afganistan'dan çekmeyi kabul ettiği ikiz törenlerde imzalandı. ABD dışişleri bakanı Mike Pompeo tarihi bir an boyunca 31 k..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyh 100 Tekrar 16:06

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etû

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyhnn Kim, cuma günü sabahleyin sabah namazından önce şu sözleri üç defa söylerse, onun günahları deniz köpükleri kadar olsa bile, Allah onun gün..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..