#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - Kapı 03:50

Sinan Akçıl - Kapı

Olacakları Önceden Gördüm Dedimki Boş Yere Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm Işıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum K..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Ece Mumay - Sade Kahve 02:50

Ece Mumay - Sade Kahve

Sade Kahve şarkı sözleri ile Işkatlefi dert barra hattaytu, Letifteh derd delel boş bıtıltu, İççeğ lefi govende Keyfne bıttıl divene Arama sorma hiç nefes tüketme Bileme beni germe, hiç üstüme gelme Bi kahve istedik ..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri) 03:15

Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri)

Erkin Koray - Seni Her Gördüğümde (lyrics/sözleri) İnan ki senden başka Senden başka, senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da Başımı çevirsem de Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde ..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm Fragmanı 00:56

İstanbullu Gelin 18. Bölüm Fragmanı

Süreyya, konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen kayınvalidesi Esma hanım, tek amacı genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, kocasının her biri birbirinden sorun..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle 2:15:49

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle

Harry Potter (Daniel Radcliffe) hiç istemeden bir yazı daha, iç sıkıcı akrabaları Dursley’lerle geçirmektedir. Yani, uslu uslu oturmakta ve büyüden uzak durmaktadır. Taa ki Vernon Enişte’nin zorba kız kardeşi Marge Hala ..

  • PengoTV tarafından
  • 33.549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..