#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Tarkan Bal Küpü 03:53

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun www.sozlerisozu.com Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vaz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 04:15

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vazgeçmek geçen taş ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:51

Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Osman Abalı fakir kendi halinde bir vatandaştır. Bir gün işe giderken piyangocu Şakir'den bir piyango bileti alır. Piyango çekileceği gün Osman bileti koyduğu yeri bulamaz ve harıl harıl bileti aramaya başlar. Osman'ın b..

  • PengoTV tarafından
  • 22.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi 07:39

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi

Iki paket kedidili 24 tane oluyor Islatmak icin: Bir buyuk kahve bardagina nescafe bir kasik koyun icine bir kasik seker atin ve 3 yemek kasigida sut koyun.cok aci olmasin cocuklar icin. Yani kahve tadini biraz kirin.yad..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

2hece - Olmadı Olmuyor 04:37

2hece - Olmadı Olmuyor

Olmadı Olmuyor şarkı sözleri ile Bitti demek zor, sebepsizce ayrılık olmaz Susma konuşsana, neden ayrıldık biz? Neden aramak tarzım değil sevmiyorsam Sevmek güzeldir, yanında sevdiğin varsa Yağmura bir bak, yak bir s..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 50.Bölüm 2:20:04

Söz | 50.Bölüm

Söz’ün 50. Bölüm Sezon Finalinde;nYavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar!nYavuz (Tolga Sarıtaş), yaralanan Bahar’ı (Aybüke Pusat) hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın (Timur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..