#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı 01:00

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstisna Yabancı Full Hd Film İzle 1:47:30

İstisna Yabancı Full Hd Film İzle

Sürgündeki Alman Kralı Kaiser Wilhelm II ve onu soruşturmaya giden Alman askeri Stefan Brandt birbirinin hayatlarını değiştireceklerinden habersiz iki adamdır. Kral Hollanda’da gözlerden uzak bir malikanede yaşıyordur ve..

  • PengoTV tarafından
  • 8.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..