#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölünen 4K Kamera 04:05

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölüne

Su jetiyle önüne gelen her şeyi parçalayan What's Inside? kanalı bu defa bir 4K kamerayı ortadan ikiye böldü. İzlerken insana garip bir şekilde haz veren görüntü bugünün izlemesi aşırı keyifli videomuz oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölünen Tabak,Saat,Bitcoin,Bıçak,Satır,Biftek.... 04:00

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölüne

Merhaba, Bugün Su jetiyle (hidrobasit) önüne gelen her şeyi parçalayan Weser Firmasının CNC Makinası kanalı bu defa bir Tabak,Saat,Bitcoin,Bıçak,Satır,Biftek ortadan ikiye böldü. İzlerken insana garip bir şekilde haz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı 42:24

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. veya sadece Agents of S.H.I.E.L.D (S.H.I.E.L.D. Ajanları) ABC için çekilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Dizi, ABC Studyoları, Marvel Televizyonu ve Mutant Enemy tarafından çekilmekte..

  • Tv Series tarafından
  • 2.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Legion Fragman 01:00

Legion Fragman

David Haller, şizofreni teşhisi konmuş genç bir adamdır, ancak garip bir karşılaşmanın ardından, hayatını sonsuza dek değiştirecek özel güçler keşfeder..

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun 04:38

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun

Garip bir kurban kesimi olayı. Hayvan bayır aşağı mı uçurum mu anlayamadığımız bir yerde yatırılıyor.Kesilirken ne tekbir getiriliyor , ne hayvanı doğru dürüst biri tutuyor.Sonrası zaten malum.....

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Über Ajdar Taklidi (Joker Abdül) 01:53

Über Ajdar Taklidi (Joker Abdül)

Ajdar dansı diye bir şey var ve birileri bunu izleyip, taklidini yapıyor. dünya çok garip bir yer, biri burdan beni cımbızla çekip alsa keşke.....

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbekü Maşasını Yutan Yılan 01:04

Barbekü Maşasını Yutan Yılan

Avustralya'da evde yılan besleyen iki adam yılanın bir hayli garip bir şey yuttuğunu farketmişler. Evin bahçesinde yılanın yuttuğu şeyi çıkarmaya çalışan adamlar içindeki barbekü maşasını görünce şaşkına dönmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neredesin Firuze Filminden   Ya Evde Yoksan 02:03

Neredesin Firuze Filminden Ya Evde Yoksan

aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamda bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan... sabahlara kadar içsek sevişsek e ben işe gitsem ne sen ayılsan derin bir uykunun dibi..

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı 03:54

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı

Geldi geçti en güzel yıllarım Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken..

Cinayeti Kim İşledi Beyaz Show 8 Aralık Cuma 01:30

Cinayeti Kim İşledi Beyaz Show 8 Aralık Cuma

Ortada bir cinayet varsa bir suçlu da vardır. Suçlu olma ihtimali olanlar, sorgulanmaya devam ederken; sıradaki suçlu adayı oldukça garip... Beyaz'ın yeni tiplemesi, gecenin konuklarının yer aldığı projelere ince gönderm..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle 13:15

Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle

Dörtlümüz saklambaç oynarken Kaptan mahallede bir bisiklet yarışının düzenlendiğini duyuran bir afiş görür. Çocuklar yarışa katılmaya karar verir. Tamtam çok isteksiz gözükmektedir. Bu sırada mahallenin şımarık kardeşl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu Adam Ne Yapıyor 02:28

Bu Adam Ne Yapıyor

ANKARA TRAFİĞİNDEN BİR GARİP OLAYI GETİRİYORUZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.. AKAN TRAFİKTE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAYAN , YANİ CANINA SUSAYAN BİR ADAM. ÜSTELİK O ANLARA EKİBİMİZ TANIKLIK ETTİ. ÇÜNKÜ O ADAM , AKAN TRAFİKTE ARAÇ İÇİNDE..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..