#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri 05:53

Haluktan Aşk Mektubu Yazmanın İncelikleri

Lara ile hiçbir şekilde iletişim kuramayan Orçun, Merve'nin verdiği akıl sayesinde mektup yazmaya karar verir ve Haluk'tan yardım ister. Lara'nın annesinin Gönül'ü araması üzerine telefon ve internet kullanması yasaklana..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Minecraft Stranger Things Skin Trailer Pack PS4 01:01

Minecraft Stranger Things Skin Trailer Pack PS4

Something is coming, something hungry for blood. A shadow grows on the wall behind you, swallowing you in darkness. It is almost here… Boom! Stranger Things comes to Minecraft! Join Mike, Dustin, Lucas, Will, Eleven, Joy..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Böceklerden Korkarız 02:43

Neden Böceklerden Korkarız

Böceklerden neden korkarız? Hadi, tamam tamam korkmak demeyelim de neden tiksiniriz? Hadi biraz daha hafifletelim, neden böcekleri ortalıkta görmek istemeyiz? Neden böcek girince bir ortama komik, garip, ilginç hallere g..

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu 03:52

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu

Behiye Aksoyun Gizli Ask Bu Sarkisi eski Yesilcam Oyunculari esliginde. Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye Zevke veda, neşeye de, veda artık herşeye Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu Gönlüm, hicrâ..

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Pera - Vazgeçtim 04:49

Pera - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessisce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 06:26

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu söyle Selin önünde set durur mu söyle Sevenler hiç kard..

 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..