#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:29

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 11 Haziran Pazar Bir LGBT aile draması diyebileceğimiz The Fosters, lezbiyen bir çiftin kurduğu bir aileye odaklanıyor. The Fosters Season 5 premieres Tuesda..

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:29

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Fosters 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 11 Haziran Pazar Bir LGBT aile draması diyebileceğimiz The Fosters, lezbiyen bir çiftin kurduğu bir aileye odaklanıyor. The Fosters Season 5 premieres Tuesda..

The Fosters 5. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 00:49

The Fosters 5. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Bir LGBT aile draması diyebileceğimiz The Fosters, lezbiyen bir çiftin kurduğu bir aileye odaklanıyor...

Coco Fragmanı 01:28

Coco Fragmanı

Coco, Miguel adlı 12 yaşındaki bir çocuğu izleyerek, yüzyıllar önce yaşanan gizemle ilgili bir dizi olayı başlattı ve olağanüstü bir aile birleşmesine yol açtı...

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var 01:40

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var

Beykoz'da bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyon bir araca çarptı. Kamyonun çarptığı otomobile 10 dakika önce akü takviyesi yaptığı öğrenilen bir aile ezilmekten kıl payı kurtuldu. Kamyonun aynı y..

The Gifted 00:35

The Gifted "X-Men Universe" Fragmanı

Üstün Zekalı, sıradan yaşamları, çocuklarının mutant güçlere sahip olduğu ani keşfi ile sarsılan banliyö bir çiftin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile, mutantların yeraltı bir ağıyla birle..

Black-ish 4.Sezon Fragmanı 00:30

Black-ish 4.Sezon Fragmanı

Black-ish 4.sezon Fragmanı Yayınlandı. Andre 'Dre' Johnson harika bir iş, güzel bir eş, Rainbow, dört çocuğu ve burbonlarda bir sömürge evi var. Ancak bu siyah aile için başarı çok fazla özümseme getir mi ?..

The Gifted 2.Fragmanı 00:30

The Gifted 2.Fragmanı

Üstün Zekalı, sıradan yaşamları çocuklarının mutant güçlere sahip olduğu ani keşfi ile sarsılan banliyö bir çiftin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile, mutantların yer altı bir ağına katılı..

Black-ish 4.Sezon 2.Fragmanı 00:30

Black-ish 4.Sezon 2.Fragmanı

Black-ish 4.sezon 2.Fragmanı Yayınlandı. Andre 'Dre' Johnson harika bir iş, güzel bir eş, Rainbow, dört çocuğu ve burbonlarda bir sömürge evi var. Ancak bu siyah aile için başarı çok fazla özümseme getir mi ?..

Gri Kurdun Araç Peşinden Koşması 01:00

Gri Kurdun Araç Peşinden Koşması

Kanada'da ormanlık bir yoldan araba ile ilerleyen 3 kişilik turist aile, karnı aç bir kurt tarafından dakikalarca kovalanmış. Kurt, bir süre sonra yorgun düşüp gözden kaybolmuş...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Capella Boğaziçi  70'ler 06:04

A Capella Boğaziçi 70'ler

Belki klasik bir Türk filminde kulağınıza çalındı ilk kez, belki de aile yadigarı bir 45’lik etiketinde gözünüze takıldı; hepimizin hatıralarının bir köşesinde neredeyse yarım asırdır eskimeden çaldı bu güzel şarkılar..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle 1:17:43

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır. Yoksulluk çaresizlik neticesinde küçük yaşlarda suça bulaşmak zorunda kalan bir insanın ..

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Denge Kurallarıyla Motora Tüm Aileyi Sığdırmak 00:55

Denge Kurallarıyla Motora Tüm Aileyi Sığdırmak

Tüm aileyi bir motora sığdırabilir misiniz? Bu bir sına sorusu olsa zorlanırdınız öyle değil mi? Sadece birbirine orantılı bir aile iş tamam. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Sabah doktor, akşam zehir taciri! 01:49

Sabah doktor, akşam zehir taciri!

ANKARA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR OLAY YAŞANDI. NARKOTİK EKİPLERİNİN YAKALADIĞI BİR ZEHİR TACİRİNİN ÜZERİNDEN KIRMIZI REÇETE İLE SATILAN 5 BİN 180 ADET HAP ELE GEÇİRİLDİ. O TORBACININ İŞBİRLİKÇİSİ İSE BİR AİLE HEKİ..

Esenyurt'ta korku dolu anlar! 02:09

Esenyurt'ta korku dolu anlar!

İSTANBUL ESENYURT'TA BİR AİLE, DAİRELERİNDE SİLAHLI BİR YABANCIYI GÖRÜNCE KENDİ EVLERİNDE BALKONA SIĞINMAK ZORUNDA KALDI. BİR POLİS, ÖRÜMCEK ADAM MİSALİ YARDIMLARINA KOŞTU. SONRASINDA DEVREYE İTFAİYE DE GİRDİ...

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.872 görüntüleme
  • 7 yıl önce