#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Baran Aksu - Oldu mu Yar 05:14

Baran Aksu - Oldu mu Yar

Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Oldu mu yar oldu mu istediğin oldu mu Oldu mu yar oldu m..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Reyhan Karaca   Gelecek Yaz 04:26

Reyhan Karaca Gelecek Yaz

Tatil bitti yazık yaz bitti Defterine al adresi yaz Buluşuruz seninle gelecek yaz Ben değişmem sen değişmezsen Hep bekle geç kalsam da biraz Sonbaharla kış bahar derken gelecek yaz Mektuplarla avunuruz hayallerle..

Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Haluk BB - Sende Yoksa 03:11

Haluk BB - Sende Yoksa

Haluk BB - Sende Yoksa Dinle Söz & Müzik: Haluk BB Düzenleme: Haluk BB, Alper Anık Yönetmen: Ozan Altun Sende Yoksa şarkı sözleri ile Sende yoksa kimsede yok Maalesef bu böyle hiç değişmiyor Sorsan hepsi orda ama ul..

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Sude - Gönlümce 02:45

Sude - Gönlümce

sözler Gecelerin vuslatında Seni bekler yüreğim Karanlıkta kaybolmuş Kimsesiz çocuk gibiyim Sonsuzdu gözlerin Yıldızlar gibiydin Karadelik oluverdin Korkardım bilirdin Bugün aklıma geldin Sen hiç böyle değildin ..

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret 05:12

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret

Dünya Temiz Aşklara Hasret (Belma Sera) Senden Ona, Ondan şuna, Şundan bana, Benden sana Takılmasak, uğraşmasak, yalanlara inanmasak Kim ne demiş, O ne görmüş, Bu ne giymiş Hiç takmasak Dünya temiz aşklara hasret Yalan..

Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..