#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r 10:44

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r

Evin kedisi Mıncır yan komşunun köpeği Biber’in gelmesinden mutlu değildir. Mıncır , Biber’den kurtulmak için bir tuzak kurar. Ev halkı da bu misafir köpeği çok sevmiştir. Mıncır bahçeye bir çukur kazar. Ama bu çukura ev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı 00:32

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı İspanya'da devam eden festival sırasında öfkeli bir boğa içinde aile olan bir otomobile saldırdı. Guadalajara eyaletinde yaşanan olayda kızgın boğa araca boynuz darbeleriyle..

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebeğini Sudan Kurtarmak İçin Kıyıdakilere Fırlatan Baba 00:34

Bebeğini Sudan Kurtarmak İçin Kıyıdakilere Fırlatan Baba

Aracı suya gömülen bir aile arabadan kendilerini kurtarmaya çalışırken bir baba, kucağındaki bebeğini kurtarmak için kıyıda bulunan kişiye fırlattı. O anlar cep telefonuyla kaydedilen görüntülere yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 Yaşındaki Bebeğin Uykusunda Tezahürat Yapması 00:42

2 Yaşındaki Bebeğin Uykusunda Tezahürat Yapması

ABD’nin New Jersey kentinde yaşayan bir aile, çocuklarının yatak odası kamerasındaki görüntüyle küçük bir şaşkınlık yaşadı. Ailenin 2 yaşındaki oğlu Brandon’ın yatakta, babasının desteklediği buz hokeyi ekibi New York Ra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
THE DEVILS CANDY Trailer (2017) Horror Movie 02:12

THE DEVILS CANDY Trailer (2017) Horror Movie

Devils Şeker Filmin Hakkında Onların rüya genç bir aile taşıdıktan sonra bir mücadele ressam şeytani güçler tarafından sahip olduğu Bu ürpertici perili ev masalında kırsal Teksas ev...

  • PITIRCIK tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3 01:04

Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3

Ela'nın hayata tutunabilmesi için her şeyi yapmaya hazır bir aile var! Kiminin yaşama sevinci kimine büyük bir yıkım olsa da... Yepyeni dizi sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ALF Türkçe Dublaj 05:29

ALF Türkçe Dublaj

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner’ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle b..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

Kızına Hediye Alabilmek İçin Eşyalarını Satan Baba 07:33

Kızına Hediye Alabilmek İçin Eşyalarını Satan Baba

Bir babanın çocuğu için yapacaklarının sınırı yoktur. Bir babanın çocuğunun hayatı ve onun yaşamı için çabalamasını anlatan reklam filmini izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor 02:15

Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor

Kanada'da Turistlerin deniz aslanlarını beslediği bir yerde iskelenin kıyısına oturan küçük bir kız, deniz aslanı tarafından ısırılarak suya çekildi. Küçük kız suya çekilir çekilmez kızın aile üyelerinden birisi olduğu b..

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce