#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Kan Şekeri 39:16

Kan Şekeri

01:50 - İnsülin Direnci ve Tip 2 Diyabet Riski Üzerine Tartışma 04:50 - Beyaz Un ve Ekmeklerin Kan Şekerine Etkisi 13:40 - Gece Geç Saatlerde Karbonhidrat Tüketiminin Kan Şekerine Etkisi 22:00 - Yüksek Karbonhidrat Yüklü..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam 09:40

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam

Kar yağmıştır. Mine ve Müge babalarını yardımı il kardan adam yaparlar. Mine ev dışında kardan adamın yalnız kalacağına inanır. Onun ile ilgili hayaller kurar. Kardan adam yalnızdır ve çok sıkılmaktadır. Mine çare olarak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum 11:45

Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum

Galip bey kızının ödevine yardım etmek için yağlıboya resim malzemeleri alır. Tüm aile bahçede resim yapmaya başlar. En kötü resimleri galip bey yapar. Müge’nin resim ödevi eğlenceli bir ortama dönüşür. Lale evde resimle..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında Animasyon Film 10:00

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında

Çocuk istismarını en iyi anlatan her ebeveynin ve çocugun izlemesi gereken anlamlı bir animasyon film. ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BU HAYATTAKİ EN DEGERLİ VARLIKLARIMIZ.lÜTFEN ONLARA BAŞKALARI TARAFINDAN ZARAR VERİLMESİNİN ÖNÜNE ..

  • Kadınca tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı 00:31

Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tarık ve Itır'ın sevgili olduğunu öğrenen Adile ve Münir, artık bu durumlarını itiraf ettirmek zorunda kalır. Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanınd..

İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a Konuk Oldu 02:57

İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a

Yolcularıyla adeta aile gibi oldukları bir otobüs yaratan İETT'nin efsane şoförü Hikmet Abi (Hikmet Yılmaz) Beyaz Show’un konuğu oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yetim Kalan Kuzuyu Evde Beslemek 02:41

Yetim Kalan Kuzuyu Evde Beslemek

Manisa'da bir aile, kendilerine ait çiftlikte doğduktan sonra annesi ölen 15 günlük kuzuyu evlerine altına çocuk bezi bağlayarak bebek gibi bakıyorlar.İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PIRATES OF THE CARIBBEAN 5 - TRAILER (2017) 02:09

PIRATES OF THE CARIBBEAN 5 - TRAILER (2017)

KARAYİPLER 5 Fragman Korsanları Joachim Rønning, Espen Sandberg yönettiği bir Film Oyuncular: Johnny Depp Javier Bardem, Brenton Thwaites Yayın tarihi: 2017 Mayıs Tür: Macera, Komedi, Aile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce