#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Depreme karantinada yakalandılar! 01:34

Depreme karantinada yakalandılar!

İZMİR'DE YAŞANAN KORKUNÇ DEPREM BİR AİLEYİ KARANTİNADA YAKALADI. KOVİD TEŞHİSİ KONULAN O AİLE EVLERİ HASAR GÖRÜNCE ÇADIRA ALINDI...

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Bu nasıl ifade? 01:36

Bu nasıl ifade?

AKADEMİSYEN CEREN DAMAR ŞENEL CİNAYETİNDE DAVA SONA ERDİ AMA AİLE KATİLİN YAKINLARINDAN BİR KEZ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU. KATİLİN DEDESİNİN DURUŞMADA KULLANDIĞI SÖZLER İÇİN SAVCILIK 2 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ...

Ailesi için tır'da yatmaya başladı 01:37

Ailesi için tır'da yatmaya başladı

YURT DIŞINDA DİREKSİYON SALLARKEN AİLESİNİN KOVİDE YAKALANDIĞINI ÖĞRENDİ. ROTAYI HEMEN MEMLEKETE ÇEVİRDİ. TIR'INI APARTMANIN ÖNÜNE PARK EDİP ORADA YATMAYA BAŞLADI. .FEDAKAR ŞOFÖRÜN KARANTİNADAKİ AİLESİ İÇİN YAPTIKLARINI ..

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme' 02:29

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme'

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok toplantı ve etkinlik online olarak gerçekleştirilirken, İzmirli bir aile İran’da yaşayan aileyi görüntülü arayarak kız istedi...

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

Kardeşini kalbinden bıçakladı! 01:23

Kardeşini kalbinden bıçakladı!

DENİZLİ'NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BUGÜN BİR AİLE DAĞILDI. AĞABEY PARA İSTEDİĞİ ANNESİNİ BIÇAKLA KOVALADI. ARAYA GİREN KÜÇÜK KARDEŞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI... ŞAFAK AİLESİ DAKİKALAR İÇİNDE PARAMPARÇA OLDU...

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü 02:24

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü

28 YAŞINDA, 230 KİLOYDU. BİRKAÇ AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI. ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI. ANCAK İDDİAYA GÖRE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRDİKTEN 2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. ONDAN GERİYE GERÇEKLEŞEMEYEN HAYALLERİ, ..

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kameraya böyle yansıdı 00:50

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kame

Esenyurt’ta sokakta oyun oynayan iki çocuğun kavgasına ailelerin dahil olmasıyla ortalık birbirine girdi. Bıçak çektiği iddia edilen çocuğa saldıran aile bireyleri, yanındaki ağabeyiyle birlikte çocuğu yere yatırıp tekme..

Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi 00:59

Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi

Tayland'da evlerinin girişinde yemek yiyen aile bir anda eve hızla giren monitör kertenkelesini görünce şaşkınlık yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

5 bin 208 liralık fatura şoku! 01:17

5 bin 208 liralık fatura şoku!

İSTANBUL'DA BİR AİLE, GELEN DOĞAL GAZ FATURASINI GÖRÜNCE HAYATLARININ ŞOKUNU YAŞADI. ÇÜNKÜ O FATURANIN ÜSTÜNDE NORMALDE GELEN RAKAMIN YÜZ KATI VARDI...

İnekle Beraber Arabaya Binen İnsanlar 01:04

İnekle Beraber Arabaya Binen İnsanlar

Çin'de yeni aldıkları ineği taşımak için nakliye parası vermek istemeyen aile, ineği bir şekilde arabaya sığdırmış ve beraber seyahat etmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı 01:20

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı

2 kız çocuğu olan aile, üçüncü çocukları için cinsiyet partisi yaparken bir kızları daha olacağını öğreniyor. Babanın pembe konfetileri gördüğü an verdiği tepki ise sosyal medyada viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 3 yıl önce
HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDESİNİZ- 16:51

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI

Aile mahremdir konuşmak haddimize değil. Yalnız Selçuk Ural’ın, ölmüş bir kadın ve evladının annesi hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil. Kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi diye her yerde bağıranlar bu rezilliğe ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Sevimli Hayalet Film İzle 1:31:36

Sevimli Hayalet Film İzle

Eulenstein Kalesi’nde yaşamakta olan küçük gece hayaletinin en büyük ümidi gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasındaki sandığında uyumakta ve geceleri kalede dolaşmaktadır. Bunu gerçekleştirebil..

  • Tv Series tarafından
  • 3.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 4 - Fragman  (1 Eylül 2017de Sinemalarda) 02:15

Siccin 4 - Fragman (1 Eylül 2017de Sinemalarda)

Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi’nin yeni filmi “Siccin 4” ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Serinin 4. filmi TME Films dağıtımıyla 1 Eylül’de vizyonda olacak. Siccin serisinin her filmiyle “Yılın En..

  • ANKA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia! 02:17

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia!

Murat Başoğlu hakkında şok iddia! Henüz yeğeni 15 yaşındayken... Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Murat..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:21:09

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Ninesiyle birlikte yaşayan Ali arkadaşı Osman ile hırsızlık yapmaktadır. Ali Mahallelerinde oturan Kemal Sunal hayranı Zehra'dan hoşlanmakta ancak karşılık bulamamaktadır. Çünkü Zehra'nın hayalinde hep hay..

  • PengoTV tarafından
  • 7.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce