#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyh 100 Tekrar 16:06

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etû

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyhnn Kim, cuma günü sabahleyin sabah namazından önce şu sözleri üç defa söylerse, onun günahları deniz köpükleri kadar olsa bile, Allah onun gün..

Söz  70.Bölüm 2:23:42

Söz 70.Bölüm

Linda’nın (Melis Birkan) Yavuz (Tolga Sarıtaş) hakkında söyledikleri Derya’yı (Deniz Baysal) derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda taraf..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 75.Bölüm 2:18:04

Söz | 75.Bölüm

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda (Melis Birkan) ve Dragan’a (Sarp Akkaya) kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.nnTim, Dragan’ı ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Ebru Gündeş - Off (Lyric Video) 03:46

Ebru Gündeş - Off (Lyric Video)

OFF (Şarkı Sözleri) Dışarıya çıktım sağa sola baktım Hep bir gerginlik var Yandık böyle kafayı takarsak Söyle kaç günümüz var Değer mi sence hep üzülünce Sanki ödül mü var Dünya böyle değişmez artık Bitmez ki sorunlar ..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..

Gülden - Yıkıp Gittin 03:38

Gülden - Yıkıp Gittin

Yıkıp Gittin şarkı sözleri ile Kendine yeni bi' hayat kurdun mu Tahmin ettiğin kadar huzuru buldun mu Ardında ağlayan gözlerim dururken Sen önünü görüp de yolunu buldun mu Demek böyle oluyor ayrılıklar Giden gülerken ..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum 07:10

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum

Türkiye'yi kasıp kavuran yangınların ilk başladığı nokta Manavgat. Bölgedeki köyler büyük bir tedirginlik içinde, yangının kendi köylerine ulaşmasından endişe ediyorlar. Hava sıcaklığı 45 dereceye yakın, şiddetli poyra..

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️ 30:59

Kanser olmayan kişiye, KANSER TEDAVİSİ Mİ BAŞLATILIYOR⁉️

????Masamda hiç açmadığım çekmecede üzerinde çok gizli “ yazan mektup buldum‼️ ????Şekerle kanser arasında hiçbir ilişki yoktur. Şeker kanseri tetiklemez‼️ ????25 bin lira olan kongreye, hiçbir doktor kendi parasıyla gi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostla

Sevimli Dostlar ile çizgi film bebek şarkıları | çocuk şarkıları 2016 En yeni, orijinal ve özgün şarkılarımızdan FİL ve FARE. Fil ile Fare çocuk şarkısı sözleri : Koskocaman bir fil yürüyormuş ormanda Koskocaman bir f..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:46

ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Ali Babanin Ciftligi Sarkisi Sözleri: Ali babanin bir ciftligi var,Ciftliginde kuzuları var, Meee meee diye bağırır ciftliginde Ali Babanin Ali babanin bir ciftligi var,Ciftliginde inekleri var, Möööööö mööööö diye bağ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..