#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı 03:20

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

SALDIR BEŞİKTAŞ (PEH PEH PEH PEH) Beşiktaş'ım sahaya indi peh peh peh peh Rakipleri ezdi geçti hey hey hey Kazanmak için ant içti Siyah kim, beyaz kim, kara kim , kartal kim ? Kim kim kim kim ? En büyük sensin Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Bergen  Onuda Yak Tanrım 05:10

Bergen Onuda Yak Tanrım

Ben böyle perişan böyle dertliyken Onun gururuna gülüşüne bak Bu aşkın suçlusu yanlız benmiyim Onuda yak tanrım ateşlerde yak Ben nasıl çektimse onada çektir Ben gibi onuda canından bezdir Öğrensin sevmenin bedeli..

Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Selami Şahin  Tanımam Senden Başka 05:36

Selami Şahin Tanımam Senden Başka

Beni yanından hiç ayırma Gözlerin gözlerimde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta 00:47

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan adalar grubu Florida Keys’de en popüler sporlardan biri kürek sörfü (paddle boarding). Key West adasında doğup büyüyen Karly Venezia ise bu sporu tavuğu Loretta..

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur 02:46

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur

AN ITALIAN coachbuilder has designed and built two supercars from scratch without the use of a computer or sketches. Moreno Filandi relies solely on his skills as a mechanic to build handmade custom cars from metal work ..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle

2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemediği maceral..

  • PengoTV tarafından
  • 3.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4 01:43

Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4

Who has never dreamed of being a pilot? BANDAI NAMCO Entertainment Europe revealed the first video about VR mode to live the heat of battle from a new perspective never seen before. This video will also give a glimpse a..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut ve Hüsnü, esir alınıyor! Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarabilecek mi? Mesut'un Rıza Baba ve ekipten yaptığı gizli operasyon, gün yüzüne çıkmak üzeredir. Rıza Baba, ola..

Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..

Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle 1:32:39

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle

Orjinal Film Adı: Gekijouban Poketto monsutâ: Kimi ni kimeta! (2017) Ash ketchum bugün palet kasabasında 10 yaşındadır. Bu da Bir Pokémon Eğitmeni olacak kadar anlamına geliyor. Ash, Profesör Oak'tan ilk Pokémon'unu ald..

  • PengoTV tarafından
  • 7.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım 03:31

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım

Aylin Coşkun - Çalkala Dinle Şarkı Sözleri Hepimize iyi kötü birşeyler oldu Bir sana olmadı hayret Sen gerine gerine dolaşırken Biz hayat kavgasında ha gayret Biz elimize gözümüze bulaştırdık Azıcık yoldan çıkınca ..

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : 2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemedi..

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..