#Savrulan arabada İstifini hiç bozmayan bir garip aile

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fısıltı - Hemsaye 02:51

Fısıltı - Hemsaye

sözler Hangi çiçekten çalıntıdır huyun, Hangi ırmağın peşinde kaybolur güzün? Çok yürüsem ormanında bulur muyum? Hangi ceylanın gözünde saklıdır yüzün? Sır bu çığlığın fısıltısındad..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 278 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla???? 17:28

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla????

Ramiz Dayı Unutulmaz Raconlar Namı Diğer Dayımız Tuncel Kurtiz'i ölümünün 6. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz... 0:00 Ramiz Karaeski Emaneti Olan Bu Şehr-i İstanbul'u geri alacak 0:14 Genç Ramiz İstanbul'a geliyo..

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır 00:22

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır

Hiç bir ideolojik amaç veya dünya görüşü veya teknolojik gelişme İNSANDAN, insana ait değerlerden daha üstün değildir! İnsan anatomi ve psikesine zarar vermeyi amaçlayan her türden tehdide karşı insan artık uyanmalı ..

  • PengoTV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Sezen Aksu - Vazgeçtim (Lyrics | Şarkı Sözleri) 05:00

Sezen Aksu - Vazgeçtim (Lyrics | Şarkı Sözleri)

Sezen Aksu - Vazgeçtim Lyrics: Sezen Aksu Music by: Ara Dinkjian Arranged by: Onno Tunç Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanıma..

  • TEK KANAL tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..