#Savunma bakanlıgı

Zehirli Yumurta İtalya'da da Çıktı 00:48

Zehirli Yumurta İtalya'da da Çıktı

Avrupa'da ortaya çıkan böcek ilaçlı yumurta skandalının son adresi İtalya oldu. İtalya Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde toplanan 250 numuneden ikisinde zehirli böcek ilacına rastlandığını açıkladı...

Başbakan  Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor 01:42

Başbakan Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor

Başbakan Yıldırım, Sağlık sistemi şimdi tek çatı altında yönetiliyor. Bu şekilde kaynakların daha etkili kullanılmasını sağladık. Elimizdeki personel kaynağını, imkanını daha dengeli kullanmayı sağladık. dedi...

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat 02:14

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Parlak Yıldız 2017 (Bright Star) adlı ABD-Mısır ortak askeri tatbikatından görüntü yayınlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı 01:27

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı

İçişleri Bakanlığı, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 15.00’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Eskiderecik Mahallesi'nde mültecilerin geçici olarak barındığı alana Irak kuzeyi istikametinden düzenlenen havanl..

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi 01:02

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi

Bursa'da Uludağ Üniversitesi (UÜ) yerleşkesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na tahsis edilen 100 hektarlık geyik yetiştirme alanındaki geyikler, aç kalan köpekler tarafından yenild..

Gülben Ergen İçin Acı Final 00:52

Gülben Ergen İçin Acı Final

Milli Eğitim Bakanlığı Gülben Ergenin başlattığı Çocuklar Gülsün adlı anasınıfı projesine yasaklama getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Gingerli Zabıtalar İş Başında 01:21

Gingerli Zabıtalar İş Başında

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin çalışmalarını daha kısa sürede yerine getirebilmesi için 3 ginger araç ile hizmet ver..

Tarihi Bina Alevlere Teslim Oldu 04:59

Tarihi Bina Alevlere Teslim Oldu

Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1. dereceden koruma altına alınan 400 yıllık bina, alevlere teslim oldu...

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam 00:22

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın sorusu üzerine, Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor dedi...

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır 04:27

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesinin tanıtım klibi yayınlandı. Klipte, Suriyeli mülteci bir kızın gözünden savaşın yol açtığı yıkım anlatı..

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti 00:17

Hemşirenin İnsanlık Dışı Hareketi Şoke Etti

Yenidoğan bir bebeğin kafasıyla oynayıp kahkahalar atan hemşire büyük tepki topladı. Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası açıklama yapan sağlık bakanlığı yetkilileri, inceleme sonucu hastanede görev yapan üç hemşireni..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür 01:50

Tohum Otizm Vakfı Ne Tür Faaliyetler Yürütür

Tohum Otizm Vakfı'nın proje ve kamu yararına sunmuş olduğu faaliyetler bulunuyor. Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı'yla ortak hibe programı kapsamında yürüttüğü projeleri bulunuyor. Aynı zamanda büyükelçiliklerle yürütüle..

  • NABIZ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi 01:24

Hamile Kadınlar Akupunktur Tedavisi Görebilir Mi

Hamileliğin ilk 3 ayı dahil bütün hamilelik boyunca anne adayının karşılaşabileceği her türlü sağlık problemi tedavisinde örneğin; baş ağrısı, bulantı ve kabızlık gibi sorunlarda akupunktur uygulanabilir. Burda önemli o..

  • NABIZ tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komandolar Cuma Namazı Kıldı 02:05

Komandolar Cuma Namazı Kıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevlendirilen özel harekat birlikleri ve güvenlik korucularının konuşlandığı İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezinin açılışı yapıldı...

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı 01:28

Askeri Birlikleri Taşıyan Konvoy, İslahiye'ye Ulaştı

Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri birlikler, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kurulan İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezine ulaştı...

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu 05:43

Aslı Enver'in Diyeti Başına Dert Oldu

Oyuncu Aslı Enver, Sağlık Bakanlığı onayı olmayan zayıflama hapının internet sitelerinde yayınlanan reklamında görüntüsünü izinsiz kullananlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede 00:45

Sokağa Çıkma Yasağını Delen Komando Dede

İçişleri Bakanlığı, risk grubunu oluşturan 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmasını yasakladı. Söz konusu yasağa uymayan bir yaşlı adam, komando kıyafetleri giyerek ağaca ters şekilde asılı halde görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar 02:00

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı şartlarında değişiklik içeren bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeye göre emlakçıların iş yeri 20 metrekareden küçük olamayacak. Oto galerilerin kaldırımda araç..