#Savunma bakanlıgı

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:53

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine eşek eti, yoğurt yerine jelatin yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları tek tek ifşa etti. İşte gıda ürünlerinde yapılan o hileler ve halkın sağlığıyla oynayan fi..

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan elde ediliyor 07:16

Elektriğin yüzde 59’u yerli, yüzde 42’si yenilenebilir kaynaklardan el

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci yılında iki yıldır bünyesinde yapılan enerji ve tabii kaynaklara ilişkin yatırımları paylaştı. Verilere göre üretilen elektriğin yüzde 59’u..

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor 02:18

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılı için okullarda koronavirüse karşı gerekli önlemleri alıyor. Okulların hangi senaryoya göre açılacağıyla ilgili nihai karar salgının seyrine göre son hafta verilecek. Ancak..

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor 01:15

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor

81 ilde yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak. Bu amaçla İçişleri Bakanlığı valiliklere genelge gönderdi. Valilerin de katılacağı denetimlerde her yer tek tek incelenecek...

İsteyene 250 Liraya Koronavirüs Testi 01:01

İsteyene 250 Liraya Koronavirüs Testi

Koronavirüs testleri artık özel hastanelerde ücret karşılığı yapılabilecek. Karar Sağlık Bakanlığı’ndan geldi...

Düğün, kına ve sünnet düğününde çekilen görüntüler 'Pes' dedirtti 01:30

Düğün, kına ve sünnet düğününde çekilen görüntüler 'Pes' dedirtti

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde 4 Eylül tarihinde düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlarda gidilecek kısıtlama kararı öncesinde Antalya’da pes dedirten maske ve mesafesiz organizasyonlar görüntülendi...

Korona Aşısına Bin Gönüllü Aranıyor 01:38

Korona Aşısına Bin Gönüllü Aranıyor

Almanya’nın geliştirdiği koronavirüs aşısının klinik denemeleri için Türkiye de devreye girdi. Sağlık Bakanlığı 9 merkezde uygulanacak aşı testi için bin gönüllü arıyor...

Vatandaşın Maske ile İmtihanı 00:14

Vatandaşın Maske ile İmtihanı

Türkiye'de alınan corona virüs önlemleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı talimatı ile ülke genelinde maske takmak zorunlu oldu. Maske takmak isteyen bir vatandaş ise oldukça zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış 02:50

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 Gaziantep’te kortej yürüyüşüyle başladı. Festivalin ilk gününe SOLOTÜRK ve Türk Yıldızl..

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! 00:54

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! / A Haber Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 940 Kovid-19 ..

İlk yerli aşının üretimi başladı- 01:34

İlk yerli aşının üretimi başladı-

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MÜJDE..YERLİ AŞI İÇİN HEYECANLANDIRAN BİR GELİŞME VAR. TÜRKİYE’DE YÜRÜTÜLEN 5 AŞI ÇALIŞMASINDAN BİRİNDE ÜRETİM AŞAMASINA GEÇİLDİĞİ DUYURULDU..BU ARADA BİLİM KURULU DA KORONAVİRÜS TESTLERİNİN YAYGINL..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek 02:23

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek

İçişleri Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında ek bir genelge yayımladı. Genelgeye göre birçok işletme saat 22.00'de kapanacak. Aynı zamanda özel sektör de dahil işletmelerin esnek mesaiye geçmesi teşvik edilecek...

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı 00:50

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı, valiliklere yeni korona genelgesi gönderdi. 81 ilde 65 yaş üstü vatandaşlara sokak kısıtlaması getirildi. Türkiye genelinde sokakta sigara içmek de yasaklandı...

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim 01:29

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Danimarka'daki Türk kültür varlıklarının iadesi için yeni bir süreç başlatıyor. 30 yıldır eserleri iade etmeyen Danimarka ile ilgili şikayetini Türkiye UNESCO başta olmak üzere uluslarası kuru..

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

177 Can Kaybı, 29 Bin 845 Yeni Vaka 01:12

177 Can Kaybı, 29 Bin 845 Yeni Vaka

Sağlık Bakanlığı 24 saatin koronavirüs verilerini paylaştı. 177 vatandaşımız daha vefat etti, 29 bin 845 yeni vaka tespit edildi...

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok 01:38

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok

Salgın döneminde merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yaşanan belirsizliği giderdi. Buna göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Geçiş Sınavı’nda ..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..