#Savunma bakanlıgı

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

İndirim sahtekarlığına son! 02:14

İndirim sahtekarlığına son!

İNDİRİMLİ SATIŞLARA YENİ DÜZENLEME GETİRİLDİ. TİCARET BAKANLIĞI YÖNETMELİKTE YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLE İNDİRİM UYGULANAN ÜRÜNÜN SON 1 AYDAKİ EN DÜŞÜK FİYATINI DA ETİKETE YANSITMA ZORUNLULUĞU GETİRDİ. UYGULAMA 1 MART'TA YÜRÜRL..

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vuralım Öldürelim Dediler 07:11

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vur

Aylarca Hollanda'da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi...

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe 01:02

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-7 Operasyonları çerçevesinde Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, toprağa gömülü olarak 1 terörist cesedi, 1500 kg amonyum nitrat, 6 adet EYP düzeneğinin ve birçok mühimmatın ele geçirildiği..

Şoför kendini ambulansa kilitledi- Sağlık Bakanı buraya gelmezse aracı patlatırım! 12:09

Şoför kendini ambulansa kilitledi- Sağlık Bakanı buraya gelmezse aracı

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖNÜNDE SICAK DAKİKALAR.....

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..