#Savunma bakanlıgı

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Görevden Aldı 00:45

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Gör

İçişleri Bakanlığı, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı görevden aldı. İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Bele..

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok! 02:09

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok!

Rüzgar enerjisinde dev adım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği rüzgar enerjisi ihalesine 4'ü Alman 8 firma teklif verdi. Bin megavatlık Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia! 02:17

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia!

Murat Başoğlu hakkında şok iddia! Henüz yeğeni 15 yaşındayken... Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Murat..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi 01:30

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge Bakanlığı'nın Genel Sekreteri Cabbar Yaver, bugün Kürt yetkililerle bir araya gelen Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un Bağdat'ın kriz..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..