#Savunma bakanlıgı

Azerbaycan Ordusunun Ermeni Ateş Noktasını İmha Etmesi! 00:21

Azerbaycan Ordusunun Ermeni Ateş Noktasını İmha Etmesi!

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait bir ateş noktasını vurarak imha etti.Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan mevzilerini sürekli ateşe tutan Ermenistan ordusuna ait ateş noktası vu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Feride Hilal Akın - Sus Payı 03:49

Feride Hilal Akın - Sus Payı

Savunma sanatı mı bu gardının ilmi? Aklındaki zarın o içindeki hacmi hesaplayamadım. Bi sığdıramadım kendimi. Sadece bugünüm ölümsüz, gerisi fani. Sözlerimi de yaz peri misali. Uçurtmalarının kurdelesine bağla. Merhaba,..

1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle 05:58

1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle

1992 Erzincan Depremi'nin 1. gününde kent merkezinin görüntüsü. Tahir Erdoğan Şahin'in Erzincan'da yaşanan depremler, Mustafa Kul'un deprem sonrası yürütülen sivil savunma çalışmaları hakkındaki röportajı. Nurzen Amuran'..

Alman Askerleri Hava Saldırıları Savunması izle 06:20

Alman Askerleri Hava Saldırıları Savunması izle

Alman askerlerinin Gazze'de hava saldırılarına karşı yaptığı savunma ile ilgili görüntüler. Ali Fuat Erden ve Cemal Paşa görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Çiçekleri 6.Bölüm İzle 26:03

Anadolu Çiçekleri 6.Bölüm İzle

Belgeselin 6. bölümünde; çiçeklerin evrim süreci ve savunma yöntemleri ile Toros Dağları'ındaki bitki türleri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber - Wikipedia Kurucusundan Türkiye Açıklaması 00:53

Dünya Haber - Wikipedia Kurucusundan Türkiye Açıklaması

Wikipedia'nın kurucularından Jimmy Wales, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Bilgiye erişim temel insan hakkıdır. Türkiye halkının bu hakkını savunma mücadelesinde hep yanında olacağım ifadelerine yer verdi...

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi 01:03

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi

Almanya'da bir Alman askerinin sığınmacı olarak kabul edilmesinin yankıları sürüyor. Alman medyası, üsteğmenin Arapça bile bilmemesine rağmen nasıl Suriyeli sığınmacı olarak kaydedildiğini sorarken, eleştirilerin odağınd..

Cesur Gazetecilik 01:47

Cesur Gazetecilik

Savunma, yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, başrollerinde Gülşen Bubikoğlu, Kenan Kalav ve Fikret Hakan'ın oynadığı, 1987 tarihli sinema filmi...

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu 00:50

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu

Norveç Ligi'nde Sogndal ile Lilleström karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Maçın 63. dakikasında köşe vuruşunda savunma oyuncusu Simen Kind Mikalsen, harika bir rövaşata golüne imza attı ve takımına 3 puanı ka..

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Milli Helikoptere Milli Radar 01:23

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın, ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testlerinin hazi..

Fikri Işık'ın Makam Aracı  Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi 07:10

Fikri Işık'ın Makam Aracı Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konvoy istemişti...

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar  İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var 01:41

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, ürettikleri insansız hava araçlarına (İHA) 5 ülkeden talep olduğunu söyledi...

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü  10:19

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü

Türkiye bölgesinde en büyük, dünyanın ise beşinci büyük savunma fuarına ev sahipliği yapıyor. IDEF 2017'de yerli ve milli silahlar görücüye çıktı. A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak TÜYAP Kongre Merkezinden Türkiye'nin g..

 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi 02:21

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi

Türkiye'nin ilk uzun menzilli füzesi Bora Sinop'ta test edildi. Roketsan'ın geliştirdiği Bora, 610 mm çapa sahip ve sistemi yüksek teknoloji seyrüsefer ve otomatik tevcih sistemleri sayesinde at ve uzaklaş taktiğini başa..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza 00:54

Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza

Beşiktaş Kulübü, 2016-2017 sezonunda kiralık olarak kadrosunda bulunan deneyimli futbolcu Caner Erkin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Rhodolfo Flamengo'ya gidiyor Beşiktaş Kulübü, savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo'nun trans..

  • OFSAYT tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi 00:58

Tek Hamlede Silahı Elden Düşürme Yöntemi

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

Ankarada Polis- Sivil Kavgası 01:52

Ankarada Polis- Sivil Kavgası

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam 01:18

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam

Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Titi ile her konuda anlaştı. Savunmaya 2 takviye yapacaklarını söyleyen Beşiktaş yönetimi 29 yaşındaki Titi'yi alarak ilk savunma transferini gerçekleştirmiş oldu..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yerli Otomobil Onuk 03:00

Yerli Otomobil Onuk

Onuk E56 bir savunma sanayisi firması olan ve TSK için hücum bot üreten Türk bir şirket olan Onuk ile, yerli elektrikli otomobil teknolojisi geliştirip üreten DMA‘nın (Derindere Motorlu Araçlar) ortak yürüttüğü bir proje..

Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık 00:22

Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık

Medipol Başakşehir, tecrübeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün ile yollarını ayırdı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.İki sezondur turuncu-lacivertli formayı giyen Be..

  • OFSAYT tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce