#Savunma bakanlıgı

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Denizci 4 Beklenmedik Hedef  Film İzle 1:30:14

Denizci 4 Beklenmedik Hedef Film İzle

Jake Carter (Mike ‘The Miz’ Mizanin), yasadışı olarak ordu savunma anlaşmasını deşifre etmeye çalışan Olivia Tanis (Melissa Roxburgh) isminde, ihbarcı bir kızı korumakla görevlendirilmiştir. Ancak işi hiç de düşündüğü şe..

  • Tv Series tarafından
  • 2.420 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi  Tufan 01:36

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan

Savunma Sanayii yeni bir silah daha kazanıyor. Elektromanyetik fırlatma sistemlerine sahip olan TUFAN, Aselsan tarafından üretildi. Konvansiyonel fırlatma sistemlerine karşı önemli üstünlükleri olan TUFAN, ses hızının al..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..