#Saydnaya’daki

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4 01:12

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4

Available February 13th, 2018 on PlayStation®4. Take part in an epic journey through the most exciting Supercross championship season ever: you own. This journey begins at Angel Stadium in Anaheim, with legendary 450SX..

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı 09:40

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı

İşte Firari Terörist Adil Öksüz'ün Karargahı Adil Öksüz'ün İstanbul'daki kumpas karargahına girdi. Pensilvanya'ya giderek darbe yapılacağı talimatını örgüt üyelerine aktaran FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün gizli..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devasa Robot 05:57

Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devas

Gün geçmiyor ki yeni bir devasa robotla karşılaşmayalım. Amerika'daki MegaBot ekibi ve Japonya'daki Suidobashi Metal Endüstrisi tarafından devasa bir robot inşa edildi...

  • PengoTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada 01:23

Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı nizamiyesinde yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü 00:25

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maputo'daki temasları kapsamında Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik'te temaslarına deva..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Kuyuya Düşen Yavru Filin Vinçle Kurtarıldı 01:19

Kuyuya Düşen Yavru Filin Vinçle Kurtarıldı

Hindistan'daki Tamil Nadu'daki Govanur köyünün çevresindeki kuyuya düşen yavru fil 24 saat süren operasyon sonrası kurtarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar 09:44

32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar

Doğu Avrupa'da gerçekleştirilen seçimler ve seçimlerin ardından yaşanan gelişmeler. Romanya'daki şiddet olayları ve Ahmet Doğan'ın Bulgaristan'daki Türklerin taleplerine ilişkin açıklaması...

Lionel Messi'nin 1 Günü Nasıl Geçiyor İzle 06:08

Lionel Messi'nin 1 Günü Nasıl Geçiyor İzle

Kendinize hiç, “Leo Messi'nin bir günü nasıl geçer” diye sordunuz mu? Niye sorasınız ki? Muhteşem Videoda, Ciutat Esportiva'daki bir antrenman gününden deplasman yolculuğuna, Camp Nou'daki bir maç gününden havaalanlarınd..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 8.Bölüm 22:30

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 8.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin çöküş süreci, bu süreçte Avrupa'daki değişimler, İstanbul'daki mimari, siyasi ve ekonomik değişimler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..