#Saygı

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu 02:35

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu

Ankara’da klasik otomobiller, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yollara çıktı. Türk bayraklarıyla süslenen 50’tan fazla klasik otomobilin katıldığı konvoy vatandaşlara nostaljik anlar yaşattı. Başkent’te 29 Ekim Cum..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce