#Saykan günaydın müzik dinle

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım 12:42

Çağla Kömür Göz Gece Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi geceler işte gece makyajım ! :) Bayılıyorum bu karagöz makyajına. Size de göstermek istedim :)..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

 Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor 02:33

Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor

Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Tuba Büyüküstün'den ayrılan Onur Saylak'ı zor günler beklediğini iddia etti. Tezel kaleme aldığı yazısında iddiasını şöyle detaylandırdı: Onur Saylak, 5 Haziran'da boşandığı Tuba Büyüküst..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan ) 01:48

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan )

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya ..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım 11:03

Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi makyajlar :) Makyaj çantası (benimki valiz) taşımak ne zordur bilirim. İşte size hayat kurtaran bir makyaj ve minimal makyaj çantası için önerilerim. Her kıyafete giden makyajımla karşınızdayım! ..

Lindsay Lohan'a Türk Sevgili Bakın O Isim Kim Çıktı 05:40

Lindsay Lohan'a Türk Sevgili Bakın O Isim Kim Çıktı

Yazar Metin Hara ile bir yıldır birlikte olan Adriana Lima'dan sonra bir dünya yıldızı daha gönlünü Türk erkeğine kaptırdı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre Mikonos'taki ada hayatını konu alan bir reality şov..

  • BETA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim 04:56

Çağla 3 Detoks Suyu Tarifim

Günaydın, tünaydın, iyi detokslar :) Suyuma ne katıyorum? Bugün sizin için üç ayrı tarif hazırlayacağım. Birincisi cilt güzelliği için, İkincisi metabolizma hızlandırmak için, Üçüncüsü de Yağ yakımını hızlandırmak i..

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Mehmet Ali Erbil Yaşadığı Zor Günleri Anlattı 06:00

Mehmet Ali Erbil Yaşadığı Zor Günleri Anlattı

Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık aylarca uyutulan ve tedavi gören Mehmet Ali Erbil ile görüştü. Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda h..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
her an güzeldir, hayatı eğlenceli kılın 00:35

her an güzeldir, hayatı eğlenceli kılın

Günaydın arkadaşlar ???? Musmutlu huzurlu bir gün diliyorum sevgiyle ♥️????????????..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mutlu Pazarlar Olsun 00:34

Mutlu Pazarlar Olsun

Ne güzel barınaktır ; Duygular cümlelere, Gönüller kıymet bilenlere...!!! Günaydın Mutlu pazarlar olsun...????????????..

  • PengoTV tarafından
  • 175 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pozitif Enerji 00:40

Pozitif Enerji

Günaydınnnnnnn, Harika bir hafta diliyorum,bol kazançlı, bol eğlenmeli, bol gülmeli, bol neşeli, bol dinlenmeli, muhteşem haberler alacağınız. Yüzümüzden kahkaha, gönlünüzden sevgi eksik olmasın, enerjiniz hiç azalması..

  • PengoTV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Artvin Borçka Karagöl 00:25

Artvin Borçka Karagöl

Günaydın arkadaşlar Mutlu huzurlu bir gün diliyorum sevgiyle Artvin Borçka Karagöl #artvin #doğal #karagöl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı hafta sonu olsun.. 00:58

Mutlu, huzurlu ve sağlıklı hafta sonu olsun..

Günaydın Mutlu, huzurlu ve sağlıklı hafta sonu olsun.. Sevgiler... Eski Foça / İZMİR..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasip kadar güzel bir kelime var mı? 00:35

Nasip kadar güzel bir kelime var mı?

Nasip kadar güzel bir kelime var mı? Ne eminsin, ne de ümitsiz... Ama senin adına, en iyi bilene teslimsin. . . Günaydın sağlıklı günler......

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı 01:19

Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde görev esnasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Ramazan Günaydın için memleketi Adana'da tören düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu...

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..