#Sayılı kanun hükmünde

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı 02:33

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Erciş ve Muş'un Bulanık belediyelerinde çalışmalar hız kazandı...

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız 02:00

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız Derikliler, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Derik Belediyesine görevlendirilen ve terör saldırısında şehit olan Kaymakam Muhammet Fati..

  • Haberler tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor 01:09

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerli arama motoru konusunda çalışmaların başladığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün akşam Manisa Medya Tv’nin konuğu oldu. ..

Hükümet Evlilik Programlarını Yasaklayacak Mı? 10:38

Hükümet Evlilik Programlarını Yasaklayacak Mı?

Son günlerde yaptıkları herşeyin sadece reyting için yapılan bir kurmacadan ibaret olduğu kesinleşen evlilik programlarıyla ilgili olarak hükümetin olağanüstü halden dolayı, Kanun Hükmünde Kararname çıkararak bu program..

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzdivaç Programları Kaldırılıyor Mu! 18:32

İzdivaç Programları Kaldırılıyor Mu!

Kanun Hükmünde Kararname kapsamında izdivaç programlarının kaldırılmasıyla ilgili son gelişmeler ne olacak!..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

MİT'in Tabelası Değişti 00:52

MİT'in Tabelası Değişti

Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhurbaşkanlığına bağlanan Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'nın giriş kapısındaki yazıda yer alan Başbakanlık ibaresi Cumhurbaşkanlığı olarak değiştirildi...

Gingerli Zabıtalar İş Başında 01:21

Gingerli Zabıtalar İş Başında

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin çalışmalarını daha kısa sürede yerine getirebilmesi için 3 ginger araç ile hizmet ver..

Taşeron İşçi 90 Günde Kadroya Geçecek 01:00

Taşeron İşçi 90 Günde Kadroya Geçecek

Bakanlar Kurulu tarafından hazırlanan iki Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnamede taşeron işçilerle ilgili bir detay da yer aldı...

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Adalet Komisyonu Toplandı 02:27

Adalet Komisyonu Toplandı

Adalet Komisyonu Toplandı BMM Adalet Komisyonu, Ceza Muhakemesi ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek üzere toplandı Adalet Komisyonu, Ceza Muhakemeleri ile Bazı Kanunlarda Değişikli..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..