#Sayılı kanun hükmünde

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan 03:45

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan

Yolun Sonu Görünüyor Dursun Ali Akınet-Selahattin Aygün Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğ..

  • W tarafından
  • 2.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Sanatçının Dünyası 1.Bölüm 32:38

Sanatçının Dünyası 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; besteci, orkestra şefi ve kanun virtüözü Ferid Alnar konu edilmektedir...

İçişleri Bakanı  Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor 01:37

İçişleri Bakanı Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, Yapılmak ve yaratılmak istenen algı çok açık ve nettir. İhraçlar masum insanları üzerine yapılmış gibi gösterilmey..

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş 03:58

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş

Görüntüde Afrikanın vahşi acımasız doğa koşullarında leopar Hitlerin olan meşhur sözünü benimseyerek ''zayıfa acımak doğaya ihanettir'' sözünde doğa olan kanun ve besin zincir görevini benimseyerek daha yavru olan GNU av..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duyduğunuz En İlginç Soyadı Nedir?-Röportaj 01:36

Duyduğunuz En İlginç Soyadı Nedir?-Röportaj

Soyadı kanunun 24 Kasım 1934 yılında kabul edildi. Bu kanun “Her Türk, öz adından başka soyadını da taşımaya mecburdur”diyordu. Yine aynı tarihte alınan bir kararla Rütbe ve memuriyet, aşiret ve yabancı ırk ve millet is..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı

Law and Order SVU 19. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 27 Eylül Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri..

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:16

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Law and Order SVU 19. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 4 Ekim Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri..

Bozdağ'dan MTV Açıklaması 00:55

Bozdağ'dan MTV Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bodağ yüzde 40'lık Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Bakanlar Kurulumuz MTV'nin kanun tasarısında ön görülen rakamdan aşağı bir rakama, makul b..

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Law and Order SVU 19.Sezon 3.Bölüm Fragmanı 00:17

Law and Order SVU 19.Sezon 3.Bölüm Fragmanı

Law and Order SVU 19.Sezon 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Ekim Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri..

Law and Order SVU 19.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:16

Law and Order SVU 19.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

Law and Order SVU 19.Sezon 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Ekim Çarşamba Kanun ve Düzenden Oluşmuş Bir Seri: Law and Order — Tanıtım..

Middleearth- Shadow of War  Outlaw Tribe Trailer  PS4 01:02

Middleearth- Shadow of War Outlaw Tribe Trailer PS4

Kuralın istenmiyor. Mordor, Kanun kaçağına ait! Shadow of War için en yeni DLC'yi alın - Outlaw Kabile Nemesis Genişletmesi - artık Genişleme Sahası sahipleri için ve bireysel satın alım için kullanılabilir...

  • BETA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigarayla Kadınları Kandıran Adam Edward Bernays 04:18

Sigarayla Kadınları Kandıran Adam Edward Bernays

Geçmişte yaratılan tabulardan birisi de kadınların sigara içmesiydi. Sadece erkeklere özgü olduğu düşünülen sigara içmek, ABD'de bazı eyaletlerde kanun haline gelerek, kadınların içmesini yasaklıyordu. Edward Bernays isi..

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Karşısında Ot İçen Dombik 01:22

Polisin Karşısında Ot İçen Dombik

Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugün sizlere kanun karşısında ot içme çelınç yapıcam. Üniformalı polisin bakışları kalp ben...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca 00:59

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca

Her zaman ortamı coşturan içimizi kıpırdatan roman havasına kanun çalan amcamız farklı bir boyut getirmiş ve ingilizce söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..