#Sayın bahçeliye

Ümit Sayın&Işın Karaca Kalbimin Sokağı 05:11

Ümit Sayın&Işın Karaca Kalbimin Sokağı

Ümit Sayn&Işın Karaca Kalbimin Sokağı-Kırmızı Tramvay dinle..

  • Candy tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Sayın Eniştelerim 00:58

Sayın Eniştelerim

Bir Kız Arkadaşın Eniştelerine Seslenmesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Hasret  Yardımsever Alev Sayın 06:48

Hasret Yardımsever Alev Sayın

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Emel Sayın Aleyna Tilki'ye Mi Özendi 01:32

Emel Sayın Aleyna Tilki'ye Mi Özendi

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Motosikleti Görmeden Geçme..Way Anasını Sayın Seyirciler 00:10

Bu Motosikleti Görmeden Geçme..Way Anasını Sayın Seyirciler

BÖyle Para şah şahlı hayal gibi insanın inanası gelmiyor. dibine kadar sürmek bununla oluyormuş :-D keyifli seyirler. kanalıma abone olmayı unutmayın..

  • PengoTV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayın  Kılıçdaroğlu  Adalet İçin Değil  Fetö'ye  Cesaret İçin  Yürüyor 04:53

Sayın Kılıçdaroğlu Adalet İçin Değil Fetö'ye Cesaret İçin Yürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçileri tarafından duyurulan 15 Haziran provokasyonuna başladı. Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonuna tepkilerde gecikmedi. A Haber canlı yayını..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın' 01:29

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünden sitem- 'Bizi de adamdan sayın

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde servis aracının sıkıştırdığı iddia edilen motosiklet, iki araca çarparak devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, “Bazı araç sürücüleri motosikletleri trafikte taşıttan saymıyor. Bizi d..

ümit Sayın & Leman Sam  Aşkımdan Vazgeçme⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:14

ümit Sayın & Leman Sam Aşkımdan Vazgeçme⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Fergie - L.A.LOVE 05:08

Fergie - L.A.LOVE

Fergie - L.A.LOVE Şarkı Sözleri La la la la La la la la La la la la La la la la Mustard on the beat Uh, tell 'em where I'm from Finger on the pump make the sixth straight jump from SoCal Hollywood to the slums Chronic s..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert 04:10

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert

[Intro] Yeah, oh Yeah, yeah [Hook: Lil Uzi Vert] Copped the drop top Hummer for the summer yeah Goyard bag with a hundred yeah And I know why you mad cause I'm stuntin' yeah Say I know I know why you mad cause I'm stunt..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu! 01:15

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu!

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a nazik teklifleri için teşekkür ettiğini belirtti ve Hala sahada olmak istiyorum. Hem sayın Demirören'e hem sayın Dürüst'e hem de sayın Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Bana güvendile..

  • OFSAYT tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..