#Sayın bahçeliye

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign, 03:59

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign,

Kevin Gates - Jam Feat. Trey Songz, Ty Dolla $ign, Şarkı Sözleri [Intro] It was cool And he'd get back on the phone, and say Bernie I got somethin' I want you to hear And what you do players, is you get the phone and you..

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

'Darbeyle Karşılaşırsanız Ne Yapardınız-' Sorusuna Recep Tayyip Erdoğan'dan Cevap! 00:58

'Darbeyle Karşılaşırsanız Ne Yapardınız-' Sorusuna Recep Tayyip Erdoğa

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl önce katıldığı TV programında kendisine sorulan: 'Darbeyle karşılaşırsanız ne yapardınız?' sorusuna çok net cevap vermişti. İşte Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği tarihi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İBB Başkanı Olduğu Dönemde Recep Tayyip Erdoğan'ı Kahkahalara Boğan Soru 00:30

İBB Başkanı Olduğu Dönemde Recep Tayyip Erdoğan'ı Kahkahalara Boğan So

İBB Başkanı olduğu dönemde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a mezarlıklar ile ilgili sorulan soru, Sayın Erdoğan'ı kahkahalara boğuyor.....

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular'' 02:08

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki toplu açılış töreninde konuştu. Beklentinin üzerinde gelen büyüme rakamlarını değerlendiren Sayın Erdoğan, Bazıları bu rakamı küçümsemeye kalkabilir. Aynı dönemde..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Filminin Özel Gösterimi 07:28

Rüzgar Filminin Özel Gösterimi

Rüzgar filminin bir vakıf yararına gerçekleştirilen özel gösterimi yapıldı. Gösterime filmin oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Başrollerini Halil Sezai, Belçim Bilgin ve Ata Berk Mutlu'nun paylaştığı, ..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Thousand Foot Krutch: War of Change 03:41

Thousand Foot Krutch: War of Change

Şarkı Sözleri It's a truth that in love and war, World's collide and hearts get broken, I want to live like I know I'm dying, Take up my cross, not be afraid [Chorus:] Is it true what they say, that words are weapons? A..