#Saçlarını kestiren hocalarına İsyan eden Çocuklar nostalji

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

İbrahim Tatlıses - Tabib Sen Elleme Benim Yaramı 04:04

İbrahim Tatlıses - Tabib Sen Elleme Benim Yaramı

Ibrahim Tatlises - Tabib etme elleme benim yaramı dinle Saçlarini yol getir..

  • ARABESK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor 00:51

Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Hintli bir berber, insanlara sadece yanan bir mum kullanarak saç kesimi yapmak için yeni bir teknik geliştirdi. Hindistan'da bulunan bu berber saçları mumla kesiyor! 28 yaşındaki Dasharath Kumar isimli berber alışılmışın..

  • Cowboy tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rastıklı Saç Boyası 01:46

Rastıklı Saç Boyası

Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak'tan rastıklı saç boyası tarifi...Daha sağlıklı ve güçlü saçlar isteyenler için.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:)) ***Anadolu’da kadınların kaşlarını ve saçların..

  • Kadınca tarafından
  • 1.576 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri 01:29

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri

İş hayatında kullanılan saç modellerinin başında topuzlar geliyor. Sabah saatlerinde uykunun da verdiği etkiyle bayanlar saçlarını çabuk yapıp çıkma telaşına düşerler ve bu durumda topuz saç modelleri ideal seçimdir. İşe..

  • Kadınca tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Damga Vuracak Gelin Başı Modelleri 04:50

2017 Damga Vuracak Gelin Başı Modelleri

Yine çok gösterişli gelin saçlarını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mezuniyet Gecesi Saç Modeli 01:39

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli

Bulunduğunuz ortamda günlük yaşantınızda da kullanılabilen muhteşem görünebileceğiniz harika bir saç modeli sizler için. ... Bir çok genç kız Balo gecesi saçlarını Topuz modeli ile yapıyor.herkesten farklı bir stil istey..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını 02:26

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını

Niye çattın kaşlarını Bilmiyorum yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı Yolma leyli leyli Ben yandım aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsem de mezarıma Gelme gayrı Gelme leyli leyli....

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün 04:46

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün

Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Sen..

Yeni Yarışmacı Tuğbayı Fena Trolledi! 08:26

Yeni Yarışmacı Tuğbayı Fena Trolledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın saçlarını toplasaydın eleştirisine keyfim böyle istedi diye cevap verince ikili arasında gerginlik çıktı. Se..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı 13:01

Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Deniz Serkanova'nın elenmesinden sonra yerine yarışmaya dahil olan son yeni yarışmacı Burcu Yakasız ilk gününde saçlarını savurmasıyla Ker..

  • ANKA tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve! 10:16

Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Kemal Doğulu aldı eline makası ve Merve Sevin'in saçlarını yeniden şekillendirdi. İşte Merve'nin yeni saçları...

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce