#Saçı yakarak traş eden kuaför görenleri hayrete düşürüyor

Halil Sezai tahliye edildi 07:27

Halil Sezai tahliye edildi

Komşusunu darp eden ve hapis cezası ile yargılanan Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi...

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike 04:19

Beylikdüzü’nde yaklaşık 2 bin insanın yaşadığı sitelerde büyük tehlike

Beylikdüzü’nde 13 bloktan oluşan yaklaşık 2 bin kişinin oturduğu siteler bölgesi sakinleri, taşıyıcı kolonları erozyona uğrayan ve demirleri oksitlenen binalarında korku içinde. Bazı blokları 1 yıl önce meydana gelen 5.8..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada 00:36

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada

Küçükçekmece Marmaray istasyonunda kadın güvenlik görevlisine küfür eden şahıs, o sırada istasyonda bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi...

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü 02:14

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü

SABAHLARA KADAR SOKAKTA HALAY ÇEKİP, AHLAKSIZ PAZARLIKLAR YAPAN BİR GRUP, İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN HUZURUNU KAÇIRDI... HALAYLI REZALETE İSYAN EDEN MAHALLELİ, SHOW HABER'E KONUŞTU.....

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var 01:54

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon ta

Okan Bayülgen: Bir klasik müzik icra eden sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var…..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı 00:15

Gece Kulübü Tadında İlginç Ev Ortamı

Bir tarafta bira içen erkekler, diğer tarafta dans eden kadınlar. Çocuklar da ortalıkta koşturuyor. İşte o bir hayli ilginç görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı 01:57

Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koronavirüs tedbirlerine ilişkin Bakırköy’de halk pazarını ziyaret etti. Esnafın HES kodunu kontrol eden vali, vatandaşların da tedbirlerini denetledi...

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç 00:18

Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ü taklit eden kişiler çok kez karşımıza çıkmıştır. Bu gençte onlardan biri ve çok başarılı...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu arkadaşını 6 yerinden vurdu 01:55

Rus eşinden çocuklarını kaçıran baba, yakalanmasından sorumlu tuttuğu

Rus eşinden olan iki çocuğunu kaçırıp Suriyeli bir aileye teslim eden baba, çocukları ve kendisinin yakalanmasından sorumlu tuttuğu arkadaşını odun toplama bahanesiyle ormana çağırarak, 6 yerinden vurdu...

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek! 04:34

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek!

Ermenistan ordusu 44 gün süren çatışmalarda ağır darbe aldı. Çoğu kez cepheyi terk eden Ermenistan askerlerinin geride bıraktığı askeri ve zırhlı araçlar bugün Bakü'de sergilenecek...

Çagrı BKR X Zaza - Yalan (Prod. Rango) 02:52

Çagrı BKR X Zaza - Yalan (Prod. Rango)

Çağrı BKR Planet 6 platformunda sunmuş olduğu şarkısı Kapımda Karanlıklar dan sonra ''Yalan'' adlı ikinci şarkısıyla karşınızda. Bu şarkıya eşlik eden Zaza, Görmüyor ve Kaçıyor adlı parçalarından sonra üçüncü çalışması..

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Sitede deprem testi krizi! 01:12

Sitede deprem testi krizi!

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ BİR SİTE DEPREMDEN SONRA HASAR ALDI. CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDEN DAİRE SAKİNLERİ DAYANIKLILIK TESTİ YAPTIRMAK İSTEDİ. SONRASINDA ÇIKAN KRİZ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLDİ..

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler 00:03

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler

Bir grup gencin dünya ve güneşin dönüşü hakkındaki tartışması sosyal medyada viral oldu. Güneşin dünyanın etrafında döndüğünü iddia eden arkadaşlarına dünyanın güneşin etrafında döndüğünü savunan gençlerin iddiaları beyi..

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kafadan Engelliyiz 00:19

Kafadan Engelliyiz

Engelliler ile ilgili haber yapan muhabir, üst geçitteki asansörü boş yere işgal eden vatandaşlara mikrofon uzatmış ve ilginç bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce