#Saçı yakarak traş eden kuaför görenleri hayrete düşürüyor

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Annesinin Geğirmesiyle Korkan Bebek 00:06

Annesinin Geğirmesiyle Korkan Bebek

Bebeğinin tepkisini merak eden anne, sesli bir şekilde geğirmiş sevimli bebeğin tepkisi ise korkmak olmuş. Anne bir daha bunu yapmamaya karar vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar 00:59

Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar

Corona virüs hayatımıza girdiğinden beri online devam eden dersler yüzünden öğretmenler ve öğrenciler zor anlar yaşaıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

Türkiye'nin konuştuğu gelin! 04:03

Türkiye'nin konuştuğu gelin!

O, DAMAT ADAYLARINDAN ALDI... ESKİ EŞİ DE İDDİASINA GÖRE ONDAN ALDI... SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINA KONUŞAN SAHTE GELİN, CANLI YAYINDA DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDIĞINI ..

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek 02:09

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek

Ağrı'da hepsi bilim insanı olan aile üyeleri dünya genelinde yapılmış ender bir çalışmaya imza attı. Korona virüsü yüzde yüz teşhis eden yapay zeka sistemi geliştirdi. Bu çalışmaları dünyaca ünlü bir dergi de de yayımlan..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Beyoğlu'nda sahte parfüm imalathanesine baskın 00:35

Beyoğlu'nda sahte parfüm imalathanesine baskın

Beyoğlu'nda polis ekipleri sahte parfüm imal eden bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda satışa hazır halde 4 bin 467 sahte parfüm şişesi ve parfüm yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi...

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı! 02:14

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı!

İSTANBUL AVCILAR'DA AYNI MAHALLEDE BÜYÜYEN İKİ ARKADAŞ İDDİAYA GÖRE SUDAN BİR SEBEPLE TARTIŞMAYA BAŞLADI. O TARTIŞMA ALEVLENDİ... EN SONUNDA DA BİRİ KARA TOPRAĞA,,, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ. OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN MA..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği! 01:39

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği!

PANDEMİ KURALLARINI İHLAL EDEN EDENE... MASKE-MESAFE KURALLARINI HİÇE SAYAN, BU KEZ ÜNLÜ BİR İSİMDİ.. YANINDAKİ ARKADAŞLARIYLA PİKNİK YAPAN, ÜSTELİK NEDEN KURALLARI İHLAL EDİYORSUNUZ DİYEN MUHABİRE İLGİNÇ YANITLAR VEREN ..

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

MİT'ten FETÖ operasyonu! 01:11

MİT'ten FETÖ operasyonu!

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN VE FİRARİ 2 FETÖ'CÜNÜN ÖZBEKİSTAN'DA BULUNDUĞUNU TESPİT EDEN MİT, ÖZEL BİR OPERASYONLA İKİSİNİ DE TÜRKİYE'YE GETİRDİ...

Durakta tartışma çıktı 01:41

Durakta tartışma çıktı

YOLCU ALMAK İÇİN ARACINI DURAĞA YANAŞTIRMAYA ÇALIŞAN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ İLE BİR TAKSİCİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI. OTOBÜSÜ TAKİP EDEN TAKSİ SÜRÜCÜSÜ, ARACIYLA EVİNE GİDEN ŞOFÖRÜN ÖNÜNÜ KESEREK, ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ONU..

Evlat edinmişlerdi... 01:35

Evlat edinmişlerdi...

BÜYÜK BİR TARTIŞMAYLA BAŞLADI, 3 CİNAYETLE NOKTALANDI. MANİSA ALAŞEHİR'DE İDDİAYA GÖRE ÖNCE BABA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ. DAHA SONRA DA OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN EVLATLIK OĞLU HEM ONU, HEM DE BABAANNESİNİ KATLETTİ...

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

İddia Uğruna Suya Düşen Adam 00:41

İddia Uğruna Suya Düşen Adam

Ormanlık alanda akan küçük akarsudan karşı tarafa geçeceğini iddia eden adam kızı ile iddiaya girmiş. Adam hem iddiayı kaybetmiş hem ıslanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk ekmek keyfi yaptı 04:30

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk

Yurtdışından Türkiye’ye okumaya gelen Afrikalı öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri karın keyfini çıkardı. Karda eğlenen gençlere sucuk ekmek ve kestane kebap ikram eden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hiç ..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..