#Saçı yakarak traş eden kuaför görenleri hayrete düşürüyor

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi! 02:05

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi!

AYNI KÖPRÜDEN 1 SANİYE ARAYLA GEÇTİN DENDİ, 2 HGS GEÇİŞİ BİRDEN ÖDEMESİ İSTENDİ. ARA ARA HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİNİN BİR GEÇİŞ FAZLA ALDIĞINI İDDİA EDEN TAKSİCİ, BU AKSAKLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ...

Sedat Peker suç örgütüne operasyon 02:20

Sedat Peker suç örgütüne operasyon

İSTANBUL ORGANİZE POLİSİ, SEDAT PEKER SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPTI... 1,5 YIL ÖNCE YURTDIŞINA FİRAR EDEN PEKER'İN 52 ADAMI GÖZALTINDA.....

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı 00:56

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihmal eden 2 genç ortalığı karıştırdı. Olay yerine gelen ağabey kardeşinin ceza yediğini duyunca yanındaki şahsı tokatladı...

Yarım Halde Giden Araba 01:31

Yarım Halde Giden Araba

Eski model arabasını ikiye bölen adam arabasının yarısı kalan ön kısmına binmiş. Yarım şekilde gitmeye devam eden araba şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Gecelik 10 bin lira 02:18

Gecelik 10 bin lira

Türkiye’de korona virüs tedavi hizmeti ücretsiz. Bunu suiistimal eden özel hastaneler de var. atv Haber bazı özel hastaneleri aradı ve tedaviyi sordu. İşte alınan cevaplar...

8 aylık hamile gaspçı! 02:08

8 aylık hamile gaspçı!

KADIKÖY'DA ÖYLE BİR GASP YAŞANDI Kİ GÖRENLER DE DUYANLAR DA ŞAŞTI KALDI... ÇÜNKÜ GASP EDEN DE, GASP EDİLEN DE KADINDI... ÜSTELİK KADIN GASPÇI 8 AYLIK HAMİLEYDİ.....

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi 01:43

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi

Rusya kamikaze dronlarla Türk SİHA'ları imha eden görüntüler yayınlamıştı. Roketsan, Rusya'nın skandal göndermesine aynı minvalde karşılık verdi. Roketsan'ın sosyal medya hesaplarından yerli ve milli imkanlarla geliştiri..

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldılar 03:05

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldı

Sokağa çıkma kısıtlamasında vicdansız hırsızlar şeker hastası olan aynı zamanda cilt kanseri hastalığı ile mücadele eden engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesini çaldı. Tekerlekli sandalyesi çalınan vatandaşa Çekmeköy ..

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu 09:48

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin muhteşem gece yolculuğu devam ediyor...

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi! 01:23

Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi!

Kırıkkale'de bir dernekte kumar oynayanlardan biri baskında polise yakalanmamak için yerinden söktüğü mutfak kapısını odanın köşesine götürerek arkasına saklandı. Covid-19 tedbirlerini ihlal eden 14 kişiye toplamda 87 ..

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi daha yakalandı 01:04

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi dah

İstanbul’da, DEAŞ’a yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, örgütün 3 kilit isminin daha yakalandığı belirtildi. Dün 8 şüphelinin yakalandığı operasyonda ele geçirile..

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karıştırır 01:50

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karış

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili bilim insanlarından şoke eden bir iddia geldi..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği 01:44

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE YAN YANA İKİ APARTMANDA OTURAN 15 AİLENİN MÜTEAHHİTLE ARSA SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK SONRASI EVLERİNİ BOŞALTMALARI İSTENDİ... KARARA İSYAN EDEN AİLELER POLİSE DİRENDİ... ÇATIYA ÇIKAN BİR EV S..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Motosiklet ile Seyir Halindeyken Yıkanan Kadınlar 00:54

Motosiklet ile Seyir Halindeyken Yıkanan Kadınlar

Vietnam'da trafikte motosiklet ile seyahat eden kadınlar ilginç görüntüler ortaya çıkarmış. Kadınlar yanına aldıkları kovadaki su ile yıkanmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gasp ettiği kamyonetle polis aracına çarptı- 2’si polis 5 yaralı 02:56

Gasp ettiği kamyonetle polis aracına çarptı- 2’si polis 5 yaralı

Osmaniye’de bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçarken yine silah zoruyla kamyonet gasp eden şahıs polis aracına çarptı. Kazada 2’si polis 5 kişi yaralanırken kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı...

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..