#Sağlanmış olacak

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekmiş Gibi Yapılan Göz Altı Morluğu Makyajı 00:20

Gerçekmiş Gibi Yapılan Göz Altı Morluğu Makyajı

Yıllardır bitmeyen kadına şiddet olayları makyaj artislerini de etkilemiş olacak ki artık farklı tarzlar da görebiliyoruz. İyi seyirler efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi 02:17

Mi̇t'ten 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sergi

MİT'in 90'ıncı kuruluş yıl dönümüne özel oluşturulan ve Türk istihbarat tarihinin değişik dönemlerine ait bazı doküman ve istihbari ekipmanın yer aldığı Temas Sergisi, 5 Mart-3 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olacak...

Kıymalı Böreğe Zaafı Olan İett Şoförü 00:46

Kıymalı Böreğe Zaafı Olan İett Şoförü

Şoför ya çok açıkmış olacak yada kıymalı börek gördüğünde dayanamıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saatte 150 Hamburger Köftesi Pişirebilen 'Flippy' İsimli Robot 00:37

Saatte 150 Hamburger Köftesi Pişirebilen 'Flippy' İsimli Robot

Robotlar fast food devlerinin gelecekteki en sadık çalışanları mı olacak. Dünyanın dört bir yanını saran fast food zincirleri yakın gelecekte robot teknolojine geçebilir. Flippy isimli bu robot saatte 150 hamburger köfte..

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı 00:54

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı

Bu gece “Gece Kuşu”nun konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı İzel programa telefonla bağlanarak Sinan Akçıl’a bir sürpriz yaptı. Sinan Akçıl ve İzel’in canlı yayında yaptığı d..

  • BETA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Bacak Eğriliği Tedavi Edilmezse Kişinin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler 00:23

Bacak Eğriliği Tedavi Edilmezse Kişinin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkil

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Prof. Dr. Mehmet Kocaoğlu bacak eğriliğinin tedavi edilmezse kişinin günlük yaşantısına olacak etkisinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin 09:50

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin

Bu videoda ‘’Ben fotoğraf çekerken nelere dikkat ediyorum?’’ ‘’Çekim yaparken kendime hangi soruları soruyorum? ‘’ konularını anlattım. Fotoğraflarınızı çekerken bunları düşünüp refleks haline getirdiğinizde fotoğraflar..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şekerpare Tarifi 02:54

Şekerpare Tarifi

Şekerpare Tarifi için Malzemeler; 250 gr tuzsuz tereyağ 2 çay bardağı irmik 2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek) yarım çay kaşığı kabartma tozu yarım çay kaşığı karbonat 1. 5 çay bardağı pudra şekeri 1 vanilya 3 su bar..

Çakmanın Çakması Yerli Malı Jason Statham 00:15

Çakmanın Çakması Yerli Malı Jason Statham

Gün geçmiyor ki bir Jason Statham'a benzeyen yada kendini ona benzeten biri daha çıkmasın. Bu kel arkadaşımızda kendini ona benzetmiş olacak ki arkadaşlarının gazıyla Jason Statham'ın bir filminden ufak bir sahne canland..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'la Yeni Projeleri Hayata Geçireceğiz 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'la Yeni Projeleri Hayata Geçireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ile ilgili, Önümüzdeki dönemde yeni projeleri hayata geçireceğiz. Tabii bunlardan en önemlisi, ekonomik alanda yerli ve milli paraya geçiş olacak. dedi...

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam 01:30

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam

Kirveler haber trolleri yanı sıra youtube a özel ara ara bu şekilde mesleklerle ilgili trol belgesellerimiz olacak. Nargileci - Bir Dal Hayat bölüm #1 yayında!..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı 01:31

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı

Başbakan Yıldırım Seçime giriyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Kardeşim o mu bu mu aday olsun Ay'dan mı Mars'tan mı getirelim uzaydan mı gelsin? İçinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Kemal Bey san..

Papağanına Beşik Yapıp Sallarken Ninni Söyleyen Mükemmel Kadın 00:18

Papağanına Beşik Yapıp Sallarken Ninni Söyleyen Mükemmel Kadın

İzlerken gözlerinizden kalp fışkırmasına neden olacak muhteşem bir video! Buradaki kadın papağanını çocuğu gibi seviyor ve uyuması için ninni dahi söylüyor!..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Röportajında Eski Kocasına Ayar Veren Bekar Teyze 01:31

Sokak Röportajında Eski Kocasına Ayar Veren Bekar Teyze

Avusturya’nın Başkenti Viyana'da yapılan sokak röportajında bekar olduğunu söyleyen teyze eski kocasından çok çekmiş olacak ki Türk erkeklerini anlatır mısınız sorusuna bakın nasıl iğneleyici cevaplar vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce