#Sağlanmış olacak

Kendini Kelepçeleyen Özel Güvenlik Görevlisi 03:51

Kendini Kelepçeleyen Özel Güvenlik Görevlisi

Görev yerinde vardiyası esnasında özel güvenlik görevlisinin canı çok sıkılmış olacak ki kelepçe ile oynarken kendini kelepçelemiş ve bir türlü açamamış...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Survivor 2018'de Kenan Doğulu Sürprizi 104. Bölüm Survivor 2018 03:27

Survivor 2018'de Kenan Doğulu Sürprizi 104. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 yarışmacılarını kumsalda parti bekliyor. Muhteşem sürprizde Kenan Doğulu'da yarışmacılarla birlikte olacak. İşte detaylar.....

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru 00:29

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor. KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar..

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Sanayi Ve Girişimcilik Bakanlığı Kuracağım, Ticaret Ve Esnaf Bakanlığı Kuracağım 01:30

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Sanayi Ve Girişimcilik Bakanlığı Ku

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Şu andaki mevcut yönetime ilavelerim olacak. Girişimciliği ilave edeceğim, Sanayi ve Girişimcilik Bakanlığı kuracağım, esnafı ilave edeceğim, Ticaret ve Esnaf Bakanlığı kuracağım. dedi..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı 01:31

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabah Ozan Güven’le birlikte Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Siz kabine geçin ben geliyorum diyen Yılmaz, anons çekerken kendi..

Sebile Ölmez Serumun Cilt İçin Önemi 13:46

Sebile Ölmez Serumun Cilt İçin Önemi

YARIŞMA KAPANMIŞTIR:Merhaba, bu videoda size serumun cilt bakımındaki öneminden bahsettim ve yeni çıkan dermo marka Target Pro ürünlerini tanıttım. 10 kişiye seçtiği serumu denemeleri için hediye edeceğim. Kazananlar bur..

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece 06:50

Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece

Sokaklarda zaman zaman böyle ilginç olaylara rastlıyoruz. Bunlardan biri de genç bir arkadaşımızın 3 tane küçük su şişesini üçgen olacak şekilde yere koyup bir lira karşılığında top attırıp eğer deviren olursa ödül olara..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı 01:54

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı

Ezgi Mola 10 kilo verdi tatil fotoğrafı paylaştı Biz Ezgi Mola'yı her haliyle çok seviyoruz ama kendisi 69 kiloya çıkınca diyetin ve sporun yolunu tutmuş. İşte zayıflamak isteyenlere ilham olacak Mola'nın görüntüsü.....

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı 02:14

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı

Biz Ezgi Mola'yı her haliyle çok seviyoruz ama kendisi 69 kiloya çıkınca diyetin ve sporun yolunu tutmuş. İşte zayıflamak isteyenlere ilham olacak Mola'nın görüntüsü... En sevdiğimiz oyunculardan biri olan Ezgi Mola 6..

  • BETA tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman 01:44

Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman

MUCİZELER PARKI YAKINDA SİNEMALARDA Mucizelere inanır mısınız? Yakında hepsi MucizelerParkıFilmi ile gerçek olacak!..

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim 13:13

Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim

Bu kez ışıl ışıl altın renkli ürünler denediğim bir video hazırladım. Ojelerimden, rujuma her şey altın rengi olacak...

Facia Üçlü Film Fragman 03:13

Facia Üçlü Film Fragman

Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos'ta Sinemalarda. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül 'ün başrollerini paylaştığı komedi filmimiz, bu yazın en eğlenceli ve komik sinema filmi olacak. Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos't..

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venom Zehirli Öfke Teaser 01:48

Venom Zehirli Öfke Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..