#Sağlanmış olacak

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Otoparkta Yeni Dönem Resmen Başladı 02:47

Otoparkta Yeni Dönem Resmen Başladı

Binalardaki otopark alanlarıyla ilgili yeni bir dönem başladı. Otopark yönetmeliğine göre daire büyüklüklerine göre otopark yeri zorunluluğu uygulanacak. Otopark ve AVM'lerde de elektrikli araçlar için şarj ünitesi zor..

Hem ayakkabı hem cüzdan 02:16

Hem ayakkabı hem cüzdan

İstanbul’da bir ayakkabı fuarı açıldı. Yüzlerce marka bu yazın modası olacak ürünleri görücüye çıkardı. Fuarın en dikkat çekeni ise kendine has özellikleri ile öne çıkan modeller...

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor! Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak..

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....

“Migren aşısı ayda 1 kez yapılıyor” 09:59

“Migren aşısı ayda 1 kez yapılıyor”

Türkiye migren aşısına onay verdi. Peki kullanımı, sıklığı nasıl olacak? Kimlere uygulanacak? Nörolog Prof. Dr. Derya Uludüz atv Kahvaltı Haberleri’nde aşının detaylarını anlattı...

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

YAZ KUR’AN KURSLARI DÖNEMİ BAŞLADI 02:37

YAZ KUR’AN KURSLARI DÖNEMİ BAŞLADI

SON BAŞVURU TARİHİ 11 TEMMUZ, BAZI YAŞ GRUPLARINA EĞİTİMLER ÇEVRİMİÇİ OLACAK..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Çöl sıcakları geliyor! 02:31

Çöl sıcakları geliyor!

KAVRULUYORUZ. SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HEPİMİZİN ORTAK DERDİ AŞIRI SICAKLAR.. ÜSTELİK KAÇIŞ YOK. ZİRA UZMANLARDAN SICAK AMA DAHA DA SICAK OLACAK UYARISI GELDİ. EYYAMI BAHUR YANİ ÇÖL SICAKLARIYLA BİRLİKTE DERECELER 40'I GÖST..

İşte zamlı maaşlar! 02:03

İşte zamlı maaşlar!

HÜKÜMET VE MEMUR SENDİKALARI UZLAŞMIŞ, 6 MİLYON MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN ALACAĞI ZAM ORANLARI BELLİ OLMUŞTU. PEKİ YENİ ZAMLAR İLE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK? ÖĞRETMEN VE HEMŞİRELER NE KADAR ALACAK? İŞTE YANI..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

İşte servislerdeki virüs tedbirleri 02:32

İşte servislerdeki virüs tedbirleri

Okullar açılıyor. Bu yıl okul servislerinde virüs tedbirleri nasıl olacak? İşte A’dan Z’ye ayrıntılar...

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..